maanantai 13. heinäkuuta 2015

Uudet kengät ja asukuvaa

Eilen tuli käytyä kirppiksellä, syömässä ja kaupassa. Otettiin asukuvaa sitten jälkeenpäin lavastettuna, kun ei ehditty tien päällä ottamaan. :D
Ostin muuten uuden sandaalit. Oltiin tuossa viikko sitten PowerParkissa käymässä ja siellä on sellainen ostospaikka, sieltä löysin nuo kengät. Tosi kivat jalkaan ja kauniit! Inhoan sellaisia sandaaleja, joissa tulee varpaan väliin se juttu mutta näissä ei onneksi sellaisia ollut.


Nämä oli eilen jalassani mutta eivät noissa lavastetuissa kuvissa. Halusin miehen ottavan asukuvat tästä asusta, koska kerrankin menin mukavuusalueeni ulkopuolelle ja laitoin päälleni kirkkaat housut. :D Minulla on kivoja housuja kaappi täynnä mutta aina tyytyy niihin samoihin Zizzin tai Seppälän housuihin. :D


Tuo musta mekko on liian pitkä käytettäväksi housujen kanssa mutta annoin nyt mennä vaikka mittasuhteet onkin tuossa asussa pielessä. :D
Täällä oli eilen vain 13 astetta lämmintä ja meinasi melkein viluttaa! Ihan hullu tämä kesä ollut. Lähdetään varmaan auringon perässä ulkomaille vielä tässä myöhemmin kesällä. :)


farkkutakki - H&M+ / mekko - Forever21 / housut - Lindex
 
Nuo housut ostin muistaakseni 2 kesää sitten Lindexiltä, mietin pitkään noiden ja pinkkien välillä. Pitäisi käyttää niitä enemmänkin ja miettiä erilaisia asuyhdistelmiä!
 
Tämä viikko on tosi kiva, koska veljeni tulee pitkästä aikaa Usasta käymään kotona täällä Suomessa. Hän ei ole näåhnyt meidän poitsua kuin ihan silloin pienenä muutaman päivän ikäisenä. Lisäksi miehelläni alkaa loma tämän viikon jälkeen. Ja sitten vielä suunniteltiin sellainen kiva reissu koko porukan kanssa Helsinkiin, mennään mm. asuntomessuillle.  Minä pääsen piiitkästä aikaa Helsinkiin ostoksille, sieltähän löytyy vaikka mitä poitsulle! :)
Onko sinun kaapissasi jotain unohdettuja vaatteita? :D

2 kommenttia:

  1. Onko hyviä plussakoon shoppailuvinkkejä Helsinkiin? :)

    VastaaPoista
  2. Itse käyn Objectin Junarosen osastolla, Jumbon Zizzillä (jos mahdollista), Seppälässä ja olisihan siellä mm. Lorella mutta sinne olen mennyt varmaan vain kerran. Nythän on tullut Marks&Spencers Helsinkiin myös, siellä voisi käydä. Heillä on kokoja 22 asti eli suomi koko noin 50. :)

    VastaaPoista