tiistai 21. heinäkuuta 2015

Weekendistä

Heippahei!

Ehdin nyt olemaan hetken koneella, joten päätin tulla tekemään postausta pitkästä aikaa taas.
Tultiin eilen kotiin tuolta Tuurista ja huomenna taas lähdetään Helsinkiin, jei!
Onneksi poitsu tykkää matkustaa, muuten voisi olla ongelmallista tämä sinkoilu moneen paikkaan. :) 

Sormet oikein syyhyää, viimeisimmästä Helsingin visiitistä on ikuisuus! Raskauden ja töiden takia en ole päässyt sinne aikoihin. Olen tässä yrittänyt miettiä, että minne sitä menisi käymään näin niinkuin ensiksi. Marks&Spencers ainakin tuli mieleeni heti. Erityisesti heidän alusvaateosasto, jos löytyisi hyvät imetysliivit. Englannista kun olen löytänyt hyviä liivejä aiemminkin, toivottavasti nyt onnistaa myös. 

Oltiin tuossa weekendin aikana katsomassa moottoriurheilua, mieheni otti kuvaa asustani..joka on tosin jo täällä aiemminkin nähty. Tuo Happy Hollyn valkoinen mekko on vain niin ihana, että sitä tulee käytettyä paljon. Oltiin tuolla kisoissa katsomassa isäni kilpalua. Poitsukin oli ekaa kertaa tuolla radalla, nukahti melkein heti vaunuihin vaikka meteli oli aikamoinen. Hankittiin tosin peltorit poitsulle, niin ei tainnut hän olla niin tietoinen melusta edes. :D


Oli mukava weekend, erityisesti kun näin veljeäni pitkästä aikaa. Oli mukava pelata lautapelejä porukalla. Nyt kävi niin, että minä voitin kaikki pelit! Oli muuten eka kerta, pelataan Menolippu -peliä aina, onko muille tuttu? :) Sitten pelattiin Battle Sheepiä myös, siinäkin tosiaan voitin. Ihan outoa, taisi olla minulla hyvä flow päällä. Yleensähän sanotaan, että raskaus ja imetys huonontaa esim. muistia mutta ei näköjään minulla. Hyvin ihminen kyllä jaksaa, vaikka ei ole nukkunut yli puoleen vuoteen yli 4 tunnin pätkää yöllä. Niin vaikka on tälläinen pullukka ja kunto pitäisi olla huono ja kaikkea. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti