maanantai 6. heinäkuuta 2015

Elämää ei sen vähempää

Joskus vain tulee jotakin rallatuksia päähän, nyt äsken tuli tuo elämää ei sen vähempää, niin pitipä se sitten laittaa ihan otsikoksi. Samoin joskus tulee joitakin ihmisiä ihan yhtäkkiä mieleen, vaikka ei ole ollut välttämättä tekemisissä vuosiin..mistäköhän sekin tulee? Minulle tulee myös usein tosi voimakkaita deja vu -ilmiöitä. Eli sellainen tunne, että on ollut jossakin tilanteessa aiemmin ja tietää justiin mitä toinen aikoo sanoa seuraavaksi. Scary!

Eilen tehtiin miehen ja poitsun kanssa ihan hetken mielijohteesta reissu PowerParkiin. Sunnuntait on siitä mukavia, että saa herätä rauhassa ja miettiä että mitähän sitä tänään tekisi. Hassua mutta eilen tulik meille miehen kanssa ihan samaan aikaa mieleen, että jos lähdettäisiin siellä PowerParkissa käymässä ja niinhän me sitten tehtiin. Mies otti järkkärin mukaan, niin saatiin hyviä kuvia. Oli ihan kiva ilma myös eilen, suhteellisen lämmin..ainakin aurinkoisissa paikoissa. Minä en käynyt missään laitteissa, nautin vain kiertelystä ja siitä tunnelmasta. Poitsu nukkui sitten 80% ajasta, kun oltiin tuolla. Oli tosi kova melu joissakin laitteissa mutta silti vaan posotti unta tyytyväisenä. :)


Mekko - Happy Holly / housut - Zizzi / sandaalit - Wrangler
Oli kiva päivä mutta pitää mennä tuonne vielä isommalla porukalla. Oli mukavaa katsella pieniä lapsia siellä ja miettiä, että sitten meidänkin poitsu tuolla juoksentelee ja haluaa mennä kaikkiin laitteisiin. Pienillekin lapsille tuolla on tosi paljon juttuja!

Nyt pitää lähteä vaunuttelemaan ja sitten aion leipoa jotakin huomisia mammatreffejä varten. Niin ja ruokaakin pitäisi vielä tehdä, lounaan tuossa jo söin. Poitsunkin soseet alkaa olemaan loppu pakastimesta, eli niitäkin pitää tehdä tänään vielä. Hommaa siis riittää!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti