lauantai 27. kesäkuuta 2015

OOTD

Näin kesällä sitä huomaa viettävänsä aina väin vähemmän aikaa koneella. Nyt on mennyt jopa päiviä, että en ole edes käynyt sähköpostissa. :D Nyt vihdoinkin on kelit täällä Vaasassakin pikkuisen jo lämpöisemmät. Eilenkin viihdyttiin koko perhe aika myöhään ulkona. Puunattiin autoni, öljyttiin terassia ja minä istutin viimeisempiä hankintojani. Poitsu nukkui vaunuissa tyytyväisenä, niin vanhemmat sai häärätä.

Tänään käytiin taas Seinäjoella, ollaan hankkimassa uutta autoa sieltä ja sen takia nyt ollaan rampattu siellä. Petyttiin Vaasaan autokauppoihin, niin lähdettin sitten entiselle asuinpaikkakunnalle autoa ostamaan. :D Kävin Zizzissä myös, siellä oli ihan hillittömät alet!! Kannattaa mennä, jos asuu lähellä. Minäkin ostin sieltä alesta jotain. Saman tyyliset farkut kuin minulla on Zizzin keskisinisetkin. Se on niin hyvä malli, että päädyin samaan malliin mutta erilaiseen väriin. :)
Täytyypi tässä esitellä ne piakkoin! Zizzin farkut on minun kropalleni sopivat ja nyt sain uudet farkut -50% hintaan, jei!

Tässä kuitenkin asua tältä päivältä, laitoin päälleni uuden Keskiseltä ostetun pitsipaidan.


farkkutakki - H&M+ / paita - Keskisen Kyläkauppa / housut - Seppälä GG

Ihanan kevyt tuo paita päällä, ei ole yhtään hiostava.

Nyt täytyy taas rientää laittamaan poitsu unille. :)

Mitäs mieltä asusta?

5 kommenttia:

 1. ihana paita:) itekkin haluaisin mut keskinen on vähän liian kaukana:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen menossa parin viiikon päästä Tuuriin. Voin hankkia tuollaisen sinulle, jos haluat. Joutuisit maksamaan postarit kylläkin mutta tuo paita maksaa vain 20€, eli ei ole hinnalla pilattu. :)

   Poista
  2. oliko mihin asti kokoja ja paljonko ois postit? onko sulla tuossa kuvassa erillinen toppi vai kuuluuko tuohon paitaan?

   Poista
  3. Ei ollut merkattu kokoja eli on varmaan one size. Ei ole erillistä toppia alla. Postit on varmaan 7,90€ 1-luokassa. :)

   Poista
 2. Ihanat ballerinat :)

  VastaaPoista