perjantai 12. kesäkuuta 2015

Asukuvia some more

Taas tulee asukuvia lisää, toivottavasti ei haitaa kun tulee näin paljon näitä nyt. :)

Tässä asussa kävin viemässä tavarat kirppikselle myyntin tiistaina illalla. Niin se se myyntipaikka on tosiaan Fyndis Mustasaaren puolella ja paikkanro on 22. Pidän varmaan vain tämän yhden viikon, eli ensi viikon tiistaina haen tavarat sitten pois.


Jakku - Fresh Spirit (Ellos) / tunika - NewLook / housut - Seppälä GG / kengät - Adidas

  Eilen käytiin miehen kanssa asioilla ja asuksi valikoitui seuraavanlainen.
 
                      

Muistatteko tuon neuleen? Ostin sen Evansilta viime vuoden loppupuolella, loppuraskauden aikaan. Silloin mietin, että onkohan se sitten kauhean reilu raskauden jälkeen. No on se kyllä vähän ainakin omasta mielestäni. Mutta ah niin ihanan rento. Eilen pärjäsi ihan hyvin ulkona ballerinoilla ja siis ilman takkia, jei.

Neule - Evans / farkut - Zizzi / ballerinat - Jana / toppi - Nanso

Eilen oli kyllä itselläni oikein Hannu Hanhen päivä. En muistanut ollenkaan, että saan työantanjaltani lomakorvauksen, kun olen äitiyslomalla. Ja sitten vielä myöhemmin tuli viestiä, että olen maksanut liikaa yhdestä laskusta ja he tekevät rahanpalautuksen. :D
Tässä nyt mietitään, että lähdetäänkö sittenkin kesälomalla reissuun ulkomaille. Tietenkin tuo poitsu mietityttää, että pitäisi olla sellainen kohde, jossa on helppo olla noin pienen kanssa. Tiedän kyllä monia, jotka ovat lähteneet esim. Turkkiin pienen vauvan kanssa. Sinne me ei olle menossa mutta jonnekin kyllä tekisi mieli lähteä. Otettaisiin minun vanhemmat mukaan, niin olisi sitten poitsulle varmasti tarpeeksi hoitajia. :D

Kaikkea touhua on täällä kotonakin kyllä. Mies alkoi maalaamaan tuota viime kesänä valmistunutta terassia valkoiseksi.  Sitten minun pitäisi käydä hakemassa kukkia ja varmaankin tuijia, että saadaan tuosta terassista viihtyisämpi. Sitten kun tulee oikein lämpöiset ilmat, niin hankitaan siihen sellainen pieni allas poitsulle, saa siinä sitten polskutella. Varmaan jo pian istuukin, kun niin kova hinku on päästä pois makaavasta asennosta. Kyllä se selkä neuvolan mukaan onkin ihan vahvistunut, että pian voidaan istuttaa ihan tuossa syöttötuolissa. Nyt siinä on sellainen baby edition, meillä on siis tuo Stokken Trip Trap. 

Sunnuntaina tulee ystäviä kylään ja sitten samana päivänä lähden vielä Tuuriin mummolaan. Autoa pitää viedä huoltoon. Joku mukavasti saanut parkkipaikalla mahtavat naarmut auton kylkeen. Itse en tekisi ikinä niin, että lähtisin vain pois vaikka on aiheuttanut vahinkoa!

3 kommenttia:

  1. Laitoitkos vaatteita myyntiin kirpparille?

    VastaaPoista
  2. On siellä vaatteita, minun ja äidin. Omia oli tarkoitus enemmänkin laittaa mutta ei ole tässä ehtinyt niitä katsomaan. Yritän vielä ehtiä ennen kuin myyntiaika loppuu ti.

    VastaaPoista
  3. Nuo Zizzin farkut näyttää kyllä tosi hyvältä! :)

    VastaaPoista