maanantai 8. kesäkuuta 2015

Asukuvia

Nyt on weekendin juhlat juhlittu. Oli tosiaan 3 eri ihmisen synttärit järjestetty tuolla meillä Tuurissa samalle päivälle. Oli kuulemma lahjoja siihen malliin, että ihan niin kuin olisi joulu tullut kesän keskelle. :D

Tai no kesästä ei kyllä ole tietoakaan, katselin juuri Forecan sivuja ja ei kyllä hyvältä näytä. Täällä meillä kotona Vaasassa meinaa jäätyä sisälle, menivät meinaa laittamaan jo kesäasetuksen tuonne lämmönjakeluun ja nyt sitten sisällä on vain 17 astetta lämmintä. Käskin miehen mennä laittamaan sen takaisin talvelle, koska eihän vauvaa saa pitää noin viileässä ilmassa tai ainakaan ilman suuria vaatemääriä ja se on taas epämukavaa liikkumisen kannalta vauvalle. Muistan kyllä liiankin hyvin viime kesän pitkät helteet, että sinänsä ei ole niitä ikävä mutta saisi nyt tulla edes jonkin verran lämpöisempää.

Laitoin päälleni mekon lauantaina tai oikeastaan kaksikin, koska toisesta oli niin vaikea imettää että oli sitten pakko vaihtaa toiseen kesken juhlien. Mehän olimme tosiaan ihan vain kotona tuolla Tuurissa, että ei missän julkisella paikalla..ei siis ollut niin väliä vaikka mekko vaihtuikin lennossa. :D

Tässä ensiksi kuvaa asusta, joka oli päällä perjantaina.


pitkä tunika - Newlook / bolero - NewLook / farkut - Gossip (GoSis) / kengät - Converse

Ja tässä vielä pieleen mennyt otos, mitä lie tässä olen hommaillut. :D


Sitten päästään käsiksi niihin kahteen mekkoon, molemmista tykkään paljon. :)
Mekko - NewLook / bolero - NewLook / kengät - Converse

En ole tuota mekkoa ihan hirmuisesti pitänyt mutta nyt aion sitä pitää useammankin, tosin juuri tässä mekossa se imetys on vaikeaa. :D

Tähän Yoursin mekkoon sitten vaihdoin. Ostin tämän sieltä Mänttän Yoursista. Voih, siellä pitäisi päästä käymään. :)


Kaikenlaisia herkkuja siellä pöydässä olikin sitten odottamassa syöjiä ja voi pojat kun sitten syötiinkin. :D


9 kommenttia:

 1. Voisit olla tosi upea, jos laihduttaisit normaalipainoon. Sulla on tosi kauniit kasvot, mutta nyt ne jää ikävästi sun ylipainon varjoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sä voisit olla tosi viisas, jos et ois tyhmä. Satu on oiva esimerkki siitä, että naisen ei tarvitse olla minkään muotin mukainen ollakseen upea.

   Poista
 2. Höpöhöpö! Satu on kaunis ulkoa ja sisältä. Eikä todellakaan kasvot jää ylipainon varjoon.
  Ihme ajattelua tuollainen, ettei muunlainen kuin normaalipainoinen voi olla kaunis! Satu on hyvä esimerkki siitä, että kyllä voi!

  VastaaPoista
 3. Satu on kaunis koosta riippumatta, hehkeä. Tosi nätti tuo tunika.
  Kävin toissaviikonloppuna juur Mäntän Yoursilla, aika monesta kivasta oli jäljellä vaan pienin ja isoin koko. Tulikin ostettua vaan kaksi paitaa ja onneksi löysin sentään ihanan mekon viikonlopun juhliin.

  VastaaPoista
 4. Niin kauniina taas kerran! Tuonne Mänttää kyl melkein pitäis päästä käymään, josko juhannuksen jälkeen! Oiskohan siellä alet silloin. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo New Lookin mekko, ihan kuin sulle tehty! Kauniina ja tyylikkäänä taas liikkeellä.
  -B-

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kauniista ja ihanista kommenteista, todella lämmittää mieltä!

  VastaaPoista
 7. Upeita mekkoja! Varsinkin noi kaksi ekaa ovat todella mieleeni!

  VastaaPoista
 8. Kauniit sukkahousut :) Oot tosi nätti :)

  VastaaPoista