keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Meikkejä

Tasan viikko sitten olen kirjoitellut edellisen postauksen, harmittaa tämä hidas postaustahti mutta tuo poitsu pitää niin kiireisenä. En oikein viitsi olla koneella, kun poitsu on hereillä. Näin pikkuisen päikkäriaikaan yrittää sitten hoitaa kaikki asiat koneella (ja rukoilla että yläkerrasta nukutaan kiltisti siihen asti kunnes äiti on saanut asiat hoidettua. :D).

Olimme viime viikonloppuna tuolla Tuurissa vanhempieni luona, sielläkin sai melkein mennä tukka putkella. Oli paljon kyläilyjä ystävien ja sukulaisten luona ja tietty Keskisellä piti käydä pariinkiin otteeseen. Meidän oli tarkoitus mennä vaunuttelemaan ja näyttämään poitsulle äidin tuttuja paikkoja tuolta Tuurista mutta sitten tulikin este matkaan...nimittäin karhut! Joo-o, ihan oikeasti. Ihan siinä meidän lähellä naapurissa oli nähty ikkunasta karhuperhe, äiti-karhu ja 3(!) pentua. Ei sitten oikeasti uskallettu mennä, nuo äidit on niin hyökkkääviä puolustaessaan pentuja. ;)
Oli niin nätti ilma lauantaina, että oikeasti harmitti!

Taas ensi viikonloppuna ollaan menossa Tuuriin, on nimittäin 3 ihmisen synttärit samana päivänä. :) Taas on luvassa herkkujen syömistä, aijai. Eilenkin tuli syötyä mammatreffeillä, aika vähän tosin.

Eihän se poika nukkunutkaan sitten kuin vajaan tunnin. Piti jättää tämä postaus kesken ja nyt 3 tunnin jälkeen pääsen jatkamaan. Juuri tälläistä tämä arki on, koko ajan tulee keskeytyksiä. :D 

Tuolla kun kävin Kyläkaupassa viikonloppuna oli mielessäni tutkia Essence -meikkimerkin valikoimaan tarkemmin. Luin nimittäin Karkkipäivä- blogia ja siellä mainittiin tuo Essence ja jossakin toisessa postauksessa, että sitä saa todella harvasta paikasta ja yksi niistä on juurikin Kyläkauppa Tuurissa. :D Olen nähnyt sitä merkkiä siellä aiemmin mutta ohittanut sen kummempia miettimättä. Nyt sitten tuon postauksen innoittamana tein minäkin muutaman hankinnan. Älyttömän edullisia nuo tuotteet ja on Euroopan suosituin merkki, ohhoh..sitähän pitää kokeilla!


 Ostin nuo kaksi kynsilakkaa, ripsarin, kynsinauhavoiteen ja kaksi kajalia. Lisäksi Cailapilta uudet tyynyt ripsientaivuttimeen.

Kynsilakkoja olen nyt testaillut ja tykkään kyllä! Kajalia ihan vain kokeilin toiseen silmään ja pesin samantien pois. Ei voi siis sanoa, että kokemusta vielä olisi. Mutta jatkan testailua ja raportoin. :D

Minulla alkaa muuten kirppis tuossa ensi viikon keskiviikkona. Snig, Suvikirppikselle ei voi nyt viedä, koska se muuttaa uuteen paikkaan ja avaa vasta syksyllä. Varasin paikan sitten Fyndikseltä Mustasaaren puolelta. Paikkanro on 22, jos jotakuta kiinnostaa. :)

4 kommenttia:

 1. Lahden Kärkkäisellä oli myös Essencen ständi. Pakko kyllä kokeilla joskus noita, kivan edullisia ovat! :)
  Mulla on sama juttu, en halua bloggailla enkä edes pysty, jos lastenhoito on mun vastuulla. Sillä aikaa nimittäin sattuisi ihan mitä tahansa, kahden lapsen kanssa ei voi enää ihan hetkeksikään kääntää selkäänsä. ;D

  VastaaPoista
 2. edullisia kyllä ovat kovastiki!

  VastaaPoista
 3. Myytkö omia vai vauvan vaatteita? Mihin aikaan sielä kannattaisi käydä, että sun tavarat löytyy, etten turhaan ajele?

  VastaaPoista
 4. Moi! Myyn omiani mutta nyt aluksi on enimmäkseen äitini vanhoja vaatteita, minun omia oli nyt ehkä jotain 5kpl. Kaikki eivät mahtuneet kerralla myyntiin. :D

  VastaaPoista