keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Just casual

Joku pyysi kuvia arkisemmista asuista, otin tänään kuvaa minun ja poitsun asuista. :D

Poitsulla tänään  päällä Name Itin body ja farkut on Keskiseltä hankittu. Jaloissa isomummun tekemät villatöppöset. Meillä on aikalailla siirrytty pitämään kokoa 62. Meillä on jo laatikollinen pieneksi jääneitä vaatteita, en raaskisi kyllä niitä myydäkään mutta onko järkeä niitä makuuttaa tuolla laatikossa? Meillä on sellainen muistojen arkku missä on jo tallessa muutamia ensimmäisiä vaatteita muistoksi. :)

Meillä oli täällä eilen paljon muitakin vauvoja. Olen liittynyt nimittäin tämän alueen mammatreffiläisiin, meillä kaikilla on joulukuussa syntyneet vauvat. Järjestin kutsut eilen ekaa kertaa meillä, oli hauskaa. Poitsu hieman yllättyi, kun tuli yläkerrasta päikkäreiltä ja yhtäkkiä alakerta on täynnä vauvoja..vielä tyttövauvoja. ;)

 Minulla on tänään päällä sitten seuraavanlaista.


Ostin tuon ihanan hupparin joltakin Lontoon reissulta NewLookin liikkestä, tykkään tuosta kovasti. Mikä siinä muuten on, että esim. Lindexiltä tai KappAhlista ei varmasti löyty vastaavaa, onko se niin vaikea suunnitella Generousin ja XLNT:n mallistoihin tuollaista kivaa hupparia. Kukahan ne mallistot yleensä suunnittelee, kun eihän ne ole oikein mistään kotoisin. Juuri vähän aikaa sitten kävin Lindexillä ja ei ollut kyllä mitään kivaa ostettavaa. Onkohan ne suunnittelijat itse edes plussakokoisia...tuskin?
No mutta, jos palaisi tuohon asuun. Hupparin alla Zizzin pitkä toppi ja jalassa jotkut leggarit. Naamassa ei muuten yhtään meikkiä, kosteusvoidetta vain.

Lähdetään tästä pian vaunuttelemaan poitsun kanssa. On muuten ihan eri tavalla energiaa, kun sain poitsun nukkumaan eilen jo klo 23 ja ei ollut kuin 2 yösyöttöä. Heräsin jo itse kahdeksalta ja olen jo saanut vaikka mitä aikaan. Lisää tälläisiä päiviä! :)


4 kommenttia:

 1. Olen niin samaa mieltä tuosta huppari-asiasta!
  Tai siis suomen plus-koon vaatetarjonnasta yleensäkin.
  Koitin ihan vartavasten mennä tuhlaamaan "luvan kanssa" jouluksi saamiani paria lahjakortti (H&M ja Lindex) mutta kummastakaan ei kerta kaikkiaan vaan löytynyt mitään, ei siis mitään mitä olisin voinut edes harkita pistäväni päälleni. Samoin KappAhlin kanssa, ei edes "oikealla" rahalla löytynyt edes sovituskoppiin asti pääsevää.
  Voi kun joskus sais suunnitella tai edes kertoa jollekin suunnittelijalle omia mielipiteitään siitä mitä haluaisi päälleen pukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olisi itsellä vain tietoa ja taitoa, niin voisi alkaa suunnitella omaa mallistoa. :D Niin ja tietty rahaakin siihen varmaan tarvitaan!

   Poista
 2. Mä oon kyllä ihmetellyt ihan samaa. En oo vuosiin löytänyt Lindexin plusmallistosta juuri mitään. :( Joskus vuosia sitten se oli kuitenkin suosikkini eli laatu on minusta mennyt alaspäin. :/ Kappahlistakaan tosi harvoin mitään löytyy. Harmi, kun pitää tilata ulkomailta useimmiten, että saa oikeasti kivoja nuoren ihmisen vaatteita. Junarose on tosin ollut ihan positiivinen juttu, mutta sen huono saatavuus liikkeissä puolestaan harmittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko huomannut, että Junarosea voi tilata myös netistä. Tietty on aivan erilaista nähdä tuote livenä, kuin netissä. :) Olen muuten yrittänyt laittaa sinulle kommentia blogiisi mutta ne ei tule vissiin jostain syystä perille. Anona en ole kokeillut mutta googlen kautta kyllä.

   Poista