lauantai 7. maaliskuuta 2015

Asukuvia x 2

Heippa!
Hyvää lauantaita kaikille, säästä huolimatta. Meillä täällä Vaasassa on ihan hurja tuuli ja sade, auringosta tietoakaan. Ei kyllä huvita vaunuttelemaan lähteä, parempi vain pysytellä sisätiloissa. Tai no, oltiin äsken miehen ja poitsun kanssa 3 tuntia asioilla. Käytiin mm. Pancho Villassa syömässä. Kyllä täytyy sanoa, että meillä on helppo tuo poitsu. Olin varautunut imettämään viimeistään tuolla ravintolassa mutta ei tarvinnut, poitsu nukkui kaukalossa tyytyväisena. Ruokakaupassa hän oli hereillä mutta katseli vain rauhallisena ympärilleen ja sitten nukahti taas. Tämä poitsu tykkää matkustaa, kotona melkein tylsistyy kun ei ole tarpeeksi actionia. :D

Tämä mama oli kuulkaas eilen keikalla! Sara veti pitkästä aikaa keikan Seinäjoen Rytmikorjaamolla, sain luvan mieheltä ja poitsulta sinne lähteä. :) Piti vain pumpata evästä tarpeeksi, että ei tule täällä kotona hankaluuksia miehellä sitten. Olin poissa yhteensä melkein 5 tuntia, kyllä alkoi tulemaan ikävä jo kovasti näitä miehiä täällä kotona. Keikka kesti vain 30 minuuttia, koska Sara oli lämppärinä Don Huonoille. Sitä ei siis jääty katsomaan, vaikka mieli olisi ehkä vähän tehnyt. Saran keikka oli ehkä pienoinen pettymys, koska heiltä ei ole vielä julkaistu uutta levyä mutta silti kaikki biisit oli uusia ja ehkä hieman oli vaikea eläytyä keikkaan, kun kaikki oli uutta matsua. Olisi niin ihanaa ollut kuulla niitä vanhoja biisejä!
Mietin hetken aikaa asua. Kerrankin sai laittaa jotakin sellaista päälle, jossa ei tarvinnut imettää. Mitään uutta bilevaatetta en ole ostanut piiiitkään aikaan, joten oli pakko soveltaa vanhoista vaatteista jotakin. En laittanut kokomustaa, vaikka niin ensiksi kuvittelin.


Bolero - Usasta / tunika/mekko - Zizzi / leggarit - NewLook / kengät - AdidasKynnetkin lakkasin pitkästä aikaa. Pohjana on Kicksin kynsilakkaa ja päällä Lorealin kimallelakkaa. Olen löytänyt muuten todella hyvän kynsilakanpoistoaineen...ihan Lidlistä. Ymmärsin, että tämä poistoaine on ihan suosittua ammatimeikkaajienkin keskuudessa, välillä voi siis tehdä löytöjä ihan edullisestikin. :)

Tänään sitten tosiaan piipahdettiin kaupoilla ja päälle valikoitui pikkuisen erilainen asu. 
Olen muuten liittynyt taas kuntosalin jäseneksi! Oli aikamoista palata pitkästä aikaa tekemään treeniä, olihan se kunto laskenut. Kävin jälkitarkastuksessa, joten uskalla jo vatsojakin tehdä. Hb oli muuten laskenut tosi matalalle synnytyksen myötä, lisärautaa tarvitaan siis. :)

5 kommenttia: