sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Something new from Zizzi

Olen ihan sekaisin päivissä, tänään on sunnuntai vaikka tuntuu maanantailta. Ehkä siksi, että mies on ylitöissä ja ei siis kotona. Me poitsun kanssa ollaan kotona, nyt hän tuolla vetää päikkyjä, niin ehtii tänne blogin puolellekin.

Olimme eilen Seinäjoella käymässä. Ehdin käymään pikaisesti siellä Zizzillä, siellä oli kaikkea kivaa esillä. Sovittamaan en ehtinyt mutta silti uskalsin pari juttua sieltä ostaa. Tunnen oman kroppani aika hyvin ja siis mitkä vaatemallit siihen sopii. Nyt ostin ihan simppeleitä juttuja, jotka eivät siis vaatineet sovitusta niinkään. Oli siellä muuten saman tyyppisiä slimmi lahkeisia strech farkkuja, kuin minullakin. Olisi niitä voinut sovittaa, jos ei olisi ollut niin kiire. Kävin siinä Zizzin vieressä olevassa H&M:ssä myös ostamassa pikkumiehelle kaikkea pientä tarpeellista.Zizziltä ostin kirkkaan keltaisen topin ja tuollaisen harmaan paidan, jossa on kaunis tulppaanimainen alaosa. Tuo pipo on sitten ihan Prismasta, oli pakko vaunuttelua varten saada tuollainen kevyempi pipo. :)

Poitsu sai sitten H&M:ltä seuraavanlaisen setin.


Nuo sukat on toivottavasti sellaisia, että ne pysyy jalassa. Tämä poitsu on niin kova poika potkimaan, että sukat ei tahdo pysyä jalassa. Nuo tähtikuvioiset pöksyt on Prismasta ja nuo bodyt H&M:ltä.

Kirppiksellä tuli myös käytyä, sieltä en löytänyt itselle mitään mutta taas kerran poitsulle kyllä. :D


Eilen laitoinkin  pari kuvaa tuonne Instagramin puolelle, kun tein meikkiä. Laitan ne samat kuvat nyt tähänkin. :)
Tuo Lancomen sinisävyinen paletti on ostopäivästä lähtien ollut kovassa käytössä. Siinä on niin täydelliset sävyt, tykkään. Olen käyttänyt noita samoja tuotemerkkejä jo pitkään, eli tuo Helena Rubinsteinin ripsari, Smashboxin pohjustaja, Lumenen kivipuuteri jaThe Body Shopin poskipuna/korostaja, ne on niitä luottotuotteitani. :)

Tänään sitten naamassani ei ole yhtään meikkiä, ihan kotilookilla mennään. Niin ja komea finnikin tuli nassuun. :D

4 kommenttia:

 1. onko vaate kokosi pienentynyt,isontunut vai pysynyt samana raskauden jälkeen?

  VastaaPoista
 2. Heippa! Synnytyksestä on vasta 3kk, että kroppa ainakin masun kohdalta vielä muuttuu. Mutta muuten vaatekoko on pysynyt samana/pienentynyt. Kiloja on tippunut -13kg kaiken kaikkiaan, raskauskiloja niistä oli 5kg. :)

  VastaaPoista
 3. Muistatko zizzin paitojen hintoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tuo harmaa paita oli erikoistarjouksessa 15euroa ja tuo toppi oli muistaakseni jotain 20euron paikkeilla. :)

   Poista