sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Asukuvia

Ristiäisjuhlien toinen erä juhlittiin eilen, nyt oli siis ystävien vuoro. :) Kyllä oli hyviä herkkuja, niitä tietty jäi vielä...vaarallista. ;)

Käytiin tuossa perjantaina asioilla ja laitoin farkut jalkaan piiitkästä aikaa. Nuo taisi olla viimeksi jalassa raskauden puolessa välissä, eli kesällä. Nuo on Zizzin farkut ja on kyllä kivat jalassa, pitäisi mennäkin katsastamaan Zizzin tarjonta. En ole käynyt pitkään aikaan sielläkään, jos vaikka ensi weekendinä korjaisi tuonkin asian?

Laitan kuvaa nyt siitä asusta ja sitten jatkan höpinää eilisistä bileistä. :)


Neuletakki - Guess / toppi - Zizzi / farkut - Zizzi / kengät - Adidas
Tässä päällä sama Guessin neuletakki, kuin edellisessäkin postauksesessa. Otin vain sen karvavakauluksen pois ja laitoin tilalle tuon huivin.

Eilen täällä oli meidän pikkuisen lisäksi 3 vauvaa/lasta. Nuorin osallistuja oli vain 3 viikon ikäinen, aa.  Laitoin hiukset taas nutturalle, tuo on niin nopea ja helppo kampaus. Ostin Glitteristä nutturan ympärille sellaisen koristeen. Oikeasti tuo on panta mutta menee mielestäni noinkin, kas näin.
Päälleni eilen laitoin tuon pinkin Evansin tunikan/mekon ja sitten vain kaveriksi leggarit. Piti olla joustavat pöksyt, kun herkkupöydässäkin tuli istuttua. :D Noh, tänään sitten salille.

Tässä vielä kuvia joistakin herkuista...

Appelsiinisuklaakakku

Kinkkusarvia

Fanipaloja

12 kommenttia:

 1. Suosi käsiä peittäviä paitoja :/ rumasti pullottaa kyynärpäät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä juttu miten jotkut kokee oikeudekseen arvostella toisia, varsinkin nimettömänä. Kertoo mielestäni arvostelijan epävarmuudesta itsensä suhteen. Tosi harmillista, koska ihminen joka hyväksyy itsensä, hyväksyy myös muut sellaisina kuin he ovat. Satu, olet kaunis ja pukeudut mielestäni upeasti. ��

   Poista
 2. Olet kauniskasvoinen ja sinusta hehkuu sisäinen kauneus. Elät onnellista elämää. Salillakin käyt. Miten olet silti ylipainoinen? Itse olen 172cm/85 kg, en käy salilla ja muutenkin tulee liikuttua kolmen lapsen äitinä joista yhdestä vielä äitiyslomalla, hyvin vähän. Syön aika paljon, herkkujakin monta kertaa viikossa. Silti en näytä yhtä ylipainoiselta kuin sinä. Missä mättää, huijaatko itseäsi jossain? Vedätkö iltaisin sipsejä tms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi toisia ihmisiä kiinnostaa niin valtavasti toisten ihmisten paino? Onko se paino nykyään ihmisyyden määritelmä? Vastaan kuitenkin kysymykseesi, että luultavasti syön liian vähän ja liian pitkillä väleillä. Ainakin mitä oli uskominen keventäjien kalorilaskuriin. Pitäisi syödä päivässä 2 lämmintä ateriaa, minä syön vain yhden. Salilla lihaskunto nousee, ihan mukavasti saan painoja laittaa esim. jalkaprässiin. Pitäisi varmaan palkata salin oma PT mutta ihan ilmaisia ne ei tunnetusti ole...

   Poista
 3. Oot kyllä tosi kaunis ja poimin sun tyylistä vaikutteita sieltä täältä! :) Muakin himottais tuollaiset farkut, ootko tietoinen saako noita/tuon tyylisiä enää Zizziltä (mieluiten netistä)?-E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos E. Tosi mukava kuulla, että olet löytänyt vaikutteita omaan tyyliisi! :) Kyllä Zizzillä on mallistossa yleensä aina tuollainen slimmilahkeinen strechfarkku. Olen menossa la. Zizzille, pitää muistaa raportoida, että mitä siellä näin! :)

   Poista
 4. ylipainoisethan syövät keskimääräistä terveellisemmin mutta usein juurikin se ateriarytmi on se ongelma, kuten itsellänikin ja toki toiset on taipuvaisempia lihomiseen kun toiset. Mutta terveys se on mitta eikä paino, ei se karkin mättäminen laihallakaan kovin fiksua ole ;) Upea nainen ja äiti olet, älä välitä tuollaisista umpiossa kasvaneiden kommenteista, nimettömänä on niin helppo huudella täällä nettimaailmassa mitä sylki suuhun tuo ja koettaa kohottaa omaa itsetuntoaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä minä uskallan väittää, että syön suht terveellisesti. Kotiruokaa ja kasviksia yritän syödä joka päivä sen 0,5kg. Sehän tulee jo syömällä pari porkkanaa ja marjoja. Laitan smoothien sekaan mustikkaa ja puolukkaa, tekee hyvää. :) Kyllä ne laihatkin voi olla huonokuntoisia, lihasvoimasta puhumattakaan. :D

   Poista
 5. Olet Satu upea nainen, ja sulla on tosi hieno pukeutumistyyli! Jatka samaan malliin, ja toivottavasti nämä kommentoijat ymmärtävät jäädä takavasemmalle, tai sitten ainakin kommentoida ihan nimen kanssa! Mikä ihme siinä on, että aina pitää vaan etsiä negatiivista kaikesta. Varmaan on itsellä niin paha olla, että oma itsetunto kohoaa edes ihan hitusen kun täällä saa muita haukkua. Hoh hoijaa. Hävetkää oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rike. Juu, ainahan niitä arvostelijoita löytyy. Kyllä minä voin liikunnasta ja ruoasta ihan mielelläni asiallisesti puhua. :)

   Poista