lauantai 28. maaliskuuta 2015

Päivän asua ja taidetta

Hups, melkein vierähti viikko ilman uusia postauksia. Nyt korjaantuu se asi sitten. :)

Olen ollut aika kiireinen tällä viikolla, olin nimittäin pari päivää tuolla Tuurissa. Poitsun kanssa lähdettiin mummulaan. Oli kivaa, molemmat nautittiin seurasta ja hyvästä ruoasta.
Lisäksi olen kovasti hinnoitellut kippikselle tavaraa, nimittäin maanantaina alkaa kirppis. Huomenna vien iltapäivästä tavarat, eli maanantaina ne on sitten siellä valmiina. Myyntipaikkana on Suvikirppis täällä Vaasassa ja myyntipaikka on nro 72.
Nyt kävin vaatekaappiani kovalla kädellä läpi, se pursuili meinaa niin ettei ovi mennyt edes kiinni! Nyt sitten lähtikin paljon vaatteita myyntiin, ei ole mitään järkeä pitää sellaisia vaatteita tuolla kaapissa, joita ei ole käyttänyt viimeiseen vuoteen. Ja niitä oli kuulkaas paljon! Päädyin nyt sitten laittamaan tosiaan kirppikselle myyntiin nuo vaatteet, koska se on niin työlästä kuvauttaa ja mittailla niitä vaatteita blogikirppistä varten. Tällä kertaa näin mutta jos siellä ruudun toisella puolella jokin vaate on jäänyt mieleen, niin ainahan sitä voi kysyä jos se olisi nyt päässyt kirppiskasaan. :)

Otettiin pari asukuvaa uuista Zizzin vaatteista, niistä siis joista viimeksi postasin.
Tuo Zizzin paidan alaosa on kiva, tulppaanimainen. Tykkään juuri tuollaisista vaatteista, yksinkertaisista mutta niissä pitää olla joku juju. Alla on myös tuo uusi Zizzin toppi, tällä kertaa kirkkaan keltaisena. :) Jalassa myös muuten Zizziä, kuherruskuukausi menossa noiden farkkujen kanssa. Ne on niin mukavat jalassa, mukavaa vaihtelua raskauspöksyjen jälkeen. :D

Muistattekos kun kerroin, että saimme joululahjaksi äidiltä lahjakortin kotimaiseen taidekauppaan Aavahelsinkiin?
Tehtiin sieltä pari viikkoa sitten tilaus, kun päästiin yhteisymmärrykseen sopivasta taulusta. Taulu on nyt meillä seinällä ja sopii tosi hyvin tänne ja ollaan tyytyväisiä.


Tuossa oli ennen Ikean taulu, se olikin meillä monta vuotta se taulu. Ei varmaan kuitenkaan myydä sitä, laitetaan se varmaankin poitsun huoneeseen.Tilattiin itseasiassa kaksi taulua mutta se toinen ei kyllä vastannut sitä sivuilla ollutta kuvaa. Palautettiin se sitten, on kyllä hyvä asiakaspalvelu tuolla, palautus onnistui helposti. :)

Nyt täytyy mennä saunaan, hej då!

4 kommenttia:

 1. Voi kumpa pääsisi kirppikselle nyt kollaa! Harmi ku et innostunut niitä blogikirppiksellä myymään.
  Ihana rentoisa päivän asu! oot hoikistunut!
  Mukava näköinen taulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi KataMaria! Saattaahan kirppikselle jotain vaatetta jäädä, nyt ainaki oli vielä paaaljon jäljellä. Laitan sitten tänne ilman muuta ne mitkä ei mene. Kiitos kommentistasi. :)

   Poista
 2. Hei
  Mitkä Zizzin farkut jalassasi on ? niitä kun on niin montaa sorttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Piti oikein tarkastaa, Sanna Slim luki lapussa. Nuo on ostettu jo viime vuonna, että samaa mallia tuskin on mutta samantapaisia kyllä varmaankin. :)

   Poista