lauantai 5. huhtikuuta 2014

Päivän asu

Mies napsi tänään kuvia asustani, kun oltiin lähdössä ystäväni kanssa kolmistaan kaupungille shoppailemaan ja syömään. Kyllä naurattaa, kun nyt katson otettuja kuvia. Ilmeet näissä kuvissa on kerta kaikkiaan ihan outoja! Lisäksi akku loppui kamerasta, joten ihan hirmisti ei saatu kuvia otettuja.

Haluatteko nähdä suorastaan outoja päivän asu -kuvia? ;)

"Ai hä, mitä sä sanoit?"
"oota, mä asettelen tän tukan paremmin"
"lähekkö tanssii mun kanssa ripaskaa?"
"no okei, nyt mä yritän olla normaali".
Tuo oranssi tunika oli itseasiassa jo yhteen otteeseen kirppiksellä myynnissä, sitä ei silloin kuitenkaan kukaan ostanut. Otin sen näköjään nyt sitten uudestaan käyttöön, kaipasin tänään jotakin väriä selvästi. Ostin tuon tunikan kaverin polttareita varten pari vuotta sitten Gina Tricotista. Onko teille muille käynyt noin, että eka meinaatte myydä jotakin ja sitten otattekin uudestaan käyttöön? Tai vielä pahemmin, että on myynyt jotakin eteenpäin ja sitten myöhemmin kaduttaa? Minua on kaduttanut kun menin myymään kaikki omistamani barbiet kirppiksellä silloin joskus kauan aikaa sitten. Minulla oli iso kasa barbien vaatteita mutta nekin silloin menin myymään. :( Ja meni vielä halpaan hintaan, senkin muistan. :D Ne nykyajan barbiet ja muut nuket on aika karmean näköisiä mielestäni, melkein pelottavia. Vähempi meikki riittäisi.

Tänään oli mukava päivä palloilla kaupungilla ja tietty hyvä ruoka on tärkeää. :) Nyt pakkaamaan! Blogi on hiljainen tässä muutaman päivän ajan. Palailen varmaankin tiistaina tai keskiviikkona blogin pariin. :)


8 kommenttia:

 1. Tälläset asukuvat on paljon kiinnostavampia kun sellaset "pönötyskuvat", vaikka et sä pönötäkään :-) Haukaa vaihtelua siis :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähäsen vaihtelua joo. :) Pitää sanoa miehelle, että lisää tälläisiä outoja kuvia lisää. :D

   Poista
 2. Hahaa...,tuo "ripaskakuva" : "Otatko sä sen kuvan, vai itketkö ja otat?!" :D
  Mua harmittaa vieläkin n 20v sitten myymäni prätkärotsi. Aika halvallakin meni ja vaikka ei enää mahtuis päälle edes, niin harmittaa kuitenkin!
  Hauskaa risteilyä! :)
  -B-

  VastaaPoista
 3. Moi! Löysin sun blogin vasta äskön ja oletpa jotenkin ihana. :) Ja osaat pukeutua niin kauniisti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt. :))

   Poista
 4. Olis kiva jos alkaisit käyttää tageja täällä blogissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, en ole käyttänyt niitä ollenkaan alusta lähtien. Monesti olen miettinyt, että aloittaisin niiden käytön mutta onko se hassua näin 3 vuoden bloggaamisen jälkeen? :)

   Poista