torstai 3. huhtikuuta 2014

Once again to Stockholm

Viikonloppuna tosiaan startataan tuon äidin kanssa Tukholman reissulle uudistuneella Silja Serenadella. Tuossa kun selailin blogia, niin huomasin että yhteinen matka äidin kanssa Tukholmaan oli helmikuussa 2011. Aika pitkä aika siis edellisestä visiitistä!
Kysymys kuuluukin, että mitä Tukholman keskustan kaupoissa on tapahtunut tässä viimeisen 3 vuoden aikana? Onko tullut uusia plussakokoisten kauppoja? Katselin tuossa Åhlensin sivuja, siellä ei näkynyt ainakaan muuta kuin Åhlensin omaa Åhlens+ -merkkiä. Eikö siellä ole Zizziä enää?
Voi että kun kun Debenhams olisi tullut takaisin Tukholmaan, siellä oli niin mukava käydä.

Tässä vähän fiiliskuvia edellisestä käynnistä.

Onneksi kamera on parempi nykyään, aika huonolaatuisia kuvia meinaa silloin ollut! Pitäisköhän ottaa peräti miehen järkkäri mukaan! Osaisikohan tuo matkakaveri ottaa kuvia sillä. :D

Nyt on muuten Suvikirppiksellä paikassa numero 41 kaikki -50%.  Hyvin on kyllä tavara liikkunut, olen tyytyväinen. :)

Varailin tuossa hierojaa, niskat tuntuu olevan jumissa ja pää on pikkuisen kipeä. Harmi kun satun käymään niin suositulla hierojalla, että aikoja on vaikea saada. Nytkin joudun odottamaan pari viikkoa ennen kuin pääsee helpottamaan oloaan. :/ Voisi tietty yrittää muuallekin mutta kun on tottunut tuohon samaan ihmiseen ja hän on todella hyvä työssään.

Tein Ellokselle taas pienen tilauksen.

Tämä Zizzin jakku on ihana. Sovitin tätä jo Jyväskylän Zizzillä silloin jonkin aikaa sitten, jäin silloin harkitsemaan vielä. Nyt sitten kun näin tämän jakun Elloksen sivuilla, nin päätin tilata. Se on ollut mielessäni siitä asti kun jätin sen Zizzin liikkeeseen. :)

Sitten tilasin Niken Zoom Fly -lenkkarit. Kävin yhdessä liikkeessä täällä Vaasassa sovittelemassa eri malleja Nikelta ja Asicselta. Keskustelin myös aika pitkään myyjän kanssa aiheesta. Liikkeessä ei ollut oiken kivoja malleja värityksiltään mutta pääsin selville, että mikä malli sopii parhaiten. Ne Nike Free -kengät on liian kevyitä ja ei tarpeeksi tukevia omalle jalalleni. Polvi tulisi varmaan aika äkkiä kipeäksi niillä kengillä.

Ollaan tässä suunnittelemassa sitä rantalomaa huhtikuun aikana toteutettavaksi. Tilasin uuden uimapuvun Ellokselta..katsotaan onko siitä mihinkään. En tilannut meinaa perinteistä vaan jotain erilaista..2 kommenttia:

  1. Tukholma on kyllä upea kaupunki, mukavaa matkaa! Miten muuten tuo saliharrastuksesi, onko sulle tehty henk. koht. ohjelma? Itsekin olen juuri aloittanut nimenomaan niska-hartiaseudun vaivojen ja migreenin takia...

    VastaaPoista
  2. Ihan hirmusti meillä ei ole aikaa kierrellä keskustassa, olikohan siinä joku 5 tuntia aikaa ennen kuin pitää olla takas laivassa? Mutta hyvin on aina ehtinyt kiertää keskustaa, viimeksi oli ihana auringonpaiste..toivottavasti nytkin. :) Minulle ei ole tehty omaa ohjelmaa, yritän silti johdonmukaisesti treenata. Aloitan siis isommista lihasryhmistä ja yleensä lopetan vatsalihaksien treenaamiseen. Ne on ne ärsyttävimmät. :D Minulla on migreeni vähentynyt huomattavasti liikunnalla ja hieronnalla. On se vaan niin iso helpotus, kun ei tarvitse pelätä sitä inhottavaa pääkipua joka päivä. Olen myös seurannut verenpainettani, sekin oli silloin aiemmin minulla korkea, jonka takia saattoi pääkipua olla usein.

    VastaaPoista