sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Shoppings

Sängyn pohjallehan tuo flunssa sitten minut vei muutaman päivän ajaksi. Vieläkin on lämpöä jonkin verran ja tukkoinen olo, mies tuossa sanoi että pitäisi mennä lääkäriin tarkastuttamaan tulehdusarvot mutta en taida mennä. Tuntuu, että alkaa jo helpottaa..tietty tuo kuume saisi loppua jo kokonaan. Pahimmillaan se oli 38 asteessa, nyt siinä 37 asteen molemmin puolen koko ajan.

Kuntoon haluaisin tulla mahdollisimman nopeasti, koska me bookattiin nyt matka!! Lähdetään ensi viikolla Kanarian saarille, Playa Del Inglésiin tarkemmin sanottuna. Äkkilähdöllä kun otettiin, niin hinnat on tosi ystävällisiä lompakolle, vaikka meille onkin luvassa 5 tähden hotelli. Tämä on ensimmäinen aurinkoloma koskaan minun kohdalla, en ole siis koskaan edes lapsena ollut missään rantalomalla. Aikuisiällä olen pyörinyt vain noissa isoissa kaupungeissa Jenkeissä ja Euroopassa. Hotellissa on paljon aktiviteettejä mm. tennis, uiminen, ja kuntosali pitää ainakin kokeilla. Nyt harmittaa, kun en ole viikkoon päässyt harrastamaan mitään liikuntaa! Tuolla pitää sitten urheilla ja uida paljon. Niin ja tietty syödä. :) Jos teillä on vinkkejä antaa, että mitä kannattaa tuolla saarella tehdä ja kokea, niin jättäkää kommenttia tai lähettäkää sähköpostia bunnymode@gmail.com

Lupasin esitellä teille ne pienet ostokseni laivaristeilyltä ja Tukholmasta, niitä ei siis todellakaan ollut paljon.

Tukholman Åhlensilta farkut, Zizzi. Victoria´s Scret body spray laivalta.


SNÖn korvakorut laivalta.

The Body Shop vartalaovoide laivalta.


6 kommenttia:

 1. Noi korvakorut on tosi kauniit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä ihanat, niitä oli muunkin värisiä mutta menin sitten klassisella sävyllä. :)

   Poista
 2. Hei! Matkusteluarakastavana lukijana vähän ihmetyttää, että miten sulla riittää lomapäivät kaikkiin tekemiisi matkoihin, vai otatko omaa lomaa tarvittaessa? Itsekin matkustelisin mielelläni enemmän, mutta rahan lisäksi esteenä ovat työt, joista on lomaa vain se normimäärä vuodessa. En henkilökohtaisesti suosittele Playa del inglesiä matkakohteena, minusta se on melkein pahinta, mitä Kanaria voi tarjota. Samalla saarella sijaitsee esim. Las Palmas, jossa on jo "sitä jotain" tai uusi ja siisti Amadores, mutta äkkilähtöjä tietenkin saa vain tiettyihin paikkoihin.

  VastaaPoista
 3. Heippa! Alkuvuodesta olen valitettavasti ollut ilman työtä mutta onneksi asiat on muuttumassa. :) Las Palmasiin meinattiin aluksi mennä mutta äkkilähtöjen hotellit eivät miellyttäneet. Lisäksi sinne pääsee helposti tuolta Inglésistä vaikka päiväretkelle. :)

  VastaaPoista
 4. Millaista kokoa nuo farkut on? Mietin että uskallanko laittaa kaverin ostamaan kun en pääse paikanpäälle.
  Mitä kokoa nuo siun on? ( ei toki tartte kertoa, jos et halua)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Nuo farkut on kokoa 50, ovat joustavat. :)

   Poista