torstai 24. huhtikuuta 2014

Gran Canarian reissusta

Hiphurrei pitkästä aikaa!

Pahoittelut, että en ehtinyt tekemään postauksia lomani ajaksi. Nyt on viikon loman Gran Canarialla Playa Del Inglésissä ohi, oli kyllä erittäin onnistunut loma!! Hotellin valinta meni ihan nappiin, sää oli juuri täydellinen..ei liian kuuma eikä liian kylmä, tekemistä ja ihmettelemistä riitti. Varsinkin retki vuoristoon teki vaikutuksen, niin kaunista!!
Teen varmaankin tuossa huomenissa tarkemman postauksen reissusta mutta tässä pari kuvaa näin maistijaisiksi. :)

 Asukuvaa lentoasemalta. Päälläni uudet Tukholmasta ostetut  Zizzin farkut. Tunika on NewLookin ja jakku on Halensilta. Ballerinat on Espritin.


 Meidän hotelli oli nimeltään RIU Palace Maspalomas. Hotellissa oli kaksi uima-allasta, tämä on niistä pienempi. Otin kuvan meidän kerroksesta huoneen ulko-oven läheltä. Kaunista, vai mitä? :)


Hotelli oli iso, muistaakseni lähemmäs 400 huonetta. Tämä "puutarha" oli ihan meidän nenän edessä, kun aamulla lähdettiin aamupalalle. Linnut lauloi ja aurinko paistoi, taas kerrankin täytyi todeta, että kuinka kaunista.

Varattiin huone merinäköalalla ja sellainen tosiaan saatiin. Nämä hiekkadyynit oli aikamoinen näkymä, kun ensimmäisen kerran loi silmäyksien näihin. Tämä kuva otettu siis ihan meidän parvekkeelta. :)
Lisää kuvia ja tarinaa tulossa!

4 kommenttia:

 1. Kaunista! jään odottelemaan lisää kuvia ja juttua josko joskus Kanariallekin tulisi lähdettyä perheen kanssa. Rodokselle syyskuussa jo matka varattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni on käynyt Rodoksella ja tykkäsi ihan olla siellä. Tosin Pargasta hän tykkäsi vieläkin enemmän. :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä :) Itse en ole aikuisiällä reissannut ulkomailla (lapsena kylläkin), vain Suomessa. Olen kolmen vuoden ajan suunnitellut ulkomaille matkustamista, mutta aina on jokin este ollut, joko en ole saanut lomaa tai ei ole taloudellinen tilanne antanut myöden, tai sitten miehen sairastelut olleet esteenä. Mies siis sairastanut jo muutamia vuosia paniikkihäiriötä. Lapset on jo niin isoja että tytön kanssa olemme suunnitelleet New Yorkin matkaa parin vuoden päähän :) Suunnitteleminenkin on ihanaa:)
  Kateellisena aina sinun reissuista lueskelen :) Olet muutenkin niin ihanan positiivinen ja nätti nainen, että tulee hyvälle tuulelle kun lukee blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnittelu on ihan mahtavaa! Varsinkin minä tykkään selailla erilaisia hotelleja. New Yorkissa hotellien valinta on vaikeaa ja harmillista, että niihin ei oikein koskaan kuulu aamupala. Mahtavin hotelli, jossa olen koskaan ollut oli kyllä Washington DC:ssä ja ei ollut edes kallis! Myös Hilton hotelli Lontoossa Paddingtonissa oli hieno, saatiin sinne hyvä diili hinnan suhteen. :) Kiitos kauniista sanoistasi. :)

   Poista