maanantai 14. huhtikuuta 2014

OOTD (incl. new Zizzi!)

Tässä katselen parhaillaan Harry Potteria Subilta, näihin ei vain ikinä kyllästy. Varsinkin nyt on fiilikset ihan erilaiset katsoa, kun on itse nähnyt nuo lavasteet omin silmin. :)

Olen ihan rakastanut näihin uusiin Zizzin farkkuihin, jotka ostin Tukholmasta. Tosi mukavat päällä ja vyötärö nousee juuri oikealle korkeudelle. Lahkeet on slimmit, muita en oikein osaa enää käyttää. Lahkeenpituus näissä on 82cm, Zizzillä on ollut 78cm lahkeenpituus joka olisi minulle juuri sopiva! Mutta tästä mallista sitä ei ainakaan ollut saatavilla, meinasin näitä lyhennyttää mutta enpäs taidakaan. Ihan ok nämä on vaikka pitäisi baltsujenkin kanssa.
Päällä on myös uusi Zizzin jakku, jota ihailin Jyväskylän Zizzillä tovi sitten mutta en silloin kuitenkaan ostanut. Nyt tämä tuli Elloksella vastaan ja pakkohan se oli tilata. Kaikki muut siinä Elloksen tilauksessa olleet tosin sai lähteä takaisin, ne Niken tennari ei olleet hyvät jalkaan puhumattakaan siitä uimapuvusta.


Olin tänään menossa koko päivän ja kuvasta huomaa mielestäni väsyneen nassun. Se on jännä, että kuinka flunssan ja kuumeen takia se peruskunto romahtaa. Tänään saa mennä varmaan aika aikaisin nukkumaan. :)

Ajattelin, että voisin ajastella joitakin postauksia (jos osaan) lomani ajaksi. Lomalla tuskin tulen olemaan paljon koneella. Hotellissa on maksullinen netti mutta en yhtään tiedä, että onko se nopea vai laiska yhteys. Olisiko teillä ajatuksia mistä voisin postauksia valmiiksi tehdä? :)

1 kommentti:

  1. Hmm.. tulikohan mun kommentti äsken ihan lähetettyä :D Laitan siis uudestaan!

    Tein eilen uikkaripostauksen, ja aattelin että jos siitä ois sulle uikkarin löytymisessä hyötyä niin tsekkaappa toki. :) http://curvy-way.blogspot.fi/2014/04/biksut-fatkinit-tankinit-kokouikkarit.html

    Ps. Mun blogi on vasta aloitettu, mutta toivottavasti kiinnostus plusmuotiin näkyy siellä. :)

    VastaaPoista