tiistai 15. huhtikuuta 2014

Essentials

Kävin tänään hankkimassa reissua varten matkakokoista kosmetiikkaa. Kicksissä on aina kiva käydä ja tiesinkin sieltä löytyvän hyvin noita matkalle mukaan otettavia tuotteita. :)


Tuo Weledan Skin Foodin ostin ihan kokeilumielessä, käsissä on sellaisia kuivia kohtia joista en tunnu pääsevän eroon. Olen käyttänyt Apteekin perusvoidetta ja Lumenen SOS -voidetta kuivuneisiin kohtiin mutta ei ole nekään auttaneet.  Jos tämä Weleda nyt sitten auttaisi? Kicksin omat tuotteet, kuten tuo suihkusaippua on kivoja ja hyviä hinta-laatusuhteeltaan. :)

Ostin eilen söpöt sandaalit matkaa varten myös, tarkemmin sanottuna altaalla oleilua varten. En uskaltaisi näillä paljon kävellä, tulisi varmaan hiertymiä. Erehdyttävästi muistuttavat kyllä Ted Bakerin vastaavia mutta nämä ei ollu kyllä hinnalla pilattu, maksoivat 5,95€. :)


Monille teistä on varmaan tuttuja sellaiset erilaiset kirppikset Facebookissa, minä hommasin nämä ihastuttavat Pentikin kehykset ja kellon yhdeltä sisustuskirppikseltä Facebookiin kautta. Myyjä asuikin ihan tässä lähellä, niin oli helppo hakea nämä häneltä. Käteviä kyllä tuollaiset erilaiset ryhmät, miten me pärjättiinkään ennen ilman Facebookkia? :D


Huomenna sitten pitää alkaa laittamaan kamoja kasaan, varmaan pakkaaminen jää taas myöhäiseen iltaan. :)


5 kommenttia:

 1. Body Shopin hamppurasva toimii tosi kuivalle iholle. Haisee kyllä mielenkiintoiselta, mutta toimii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus olen sitä muuten käyttänytkin, se haju on kyllä aika erikoinen. :D

   Poista
 2. Ihanat nuo sandaalit, mistä ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin ne Keskisen Kyläkaupasta Tuurista. Näitä oli 3 eri väriä, nämä vaaleanpunaiset, valkoiset ja mustat. Olisin voinut ottaa vaikka kaikki. :)

   Poista
  2. Noita muovi läpysköjä näytti myös olleen lahden Kärkkäisellä.

   Poista