tiistai 4. helmikuuta 2014

Piece of Jewellery

Oletteko käyneet H&Mssä viime aikoina? Siellä on ihan hullun edullisesti koruja, hinnat on 1-3€. :) Minä kävin tänään siellä ja ihan ohi mennen huomasin korujen alennukset, tietty pari piti poimia mukaan. Tuota toista olen katsellut jo sillä silmällä, kun se oli vielä normaalihintainen. Nyt sen sitten sain itselleni, tosin pitää mennä vaihtamaan sen parin irronneen kiven takia.

Tämä sopii ehkä hyvin sen mekon kanssa, joka on tulossa minua kohti. :)

Tämän viimeisen statement-korun olen hankkinut Lindexiltä hetken aikaa sitten, en ole täällä sitä varmaan esitellytkään.


Tämä koru meni jo yhden kerran rikki, onneksi sain sen korjattua. Tykkään tästä korusta paljon. :)

Huolestuttavia uutisia tänään kuullut tuolta talousmaailmasta, mm. Anttila aikooo sulkea muutaman tavaratalon ja Bianco lopettaa kaikki myymälät jo tämän kuun aikana. Miehen kanssa ollaan juteltukin tuosta Anttilasta, arveltiin tilanteen menevän tähän suuntaan. Anttila ei ole uudistunut tai uudistanut valikoimaansa hetkeen. Nuoriso varsinkin tilaa niin paljon tavaraa nykyään netistä, että pakkohan sen on johonkin vaikuttaa.Surullista luettavaa kyllä nämä uutiset kuitenkin, toivottavasti talous tästä piristyy. Minä ainakin yritän pitää talouden rattaita pyörimässä. ;)

Piti ruokakaupasta poimia ruusuja kyytiin, pitkästä aikaa eläviä kukkia tässä taloudessa.

Nyt saunaan, onkin kauhea vilu. Kävin hierottavana tänään, hieroja kehui selkäni lihakset olevan todella kireänä. Sen kyllä oikeastaan tiesinkin, koska salilla olen paljon nyt käynyt ja viimeksi olen käynyt hierottavan 3 kk sitten. Kyselin, että voisiko silmäkipu johtua niskakivuista, kyllä sekin kuulemma voi laukaista kivun silmässä Aika mielenkiintoista!


6 kommenttia:

 1. Nättijä koruja. :) Tekis melkein mieli lähtee henkalle ja maukalle, mut sanon et nyt ei mennä... koruja ku on jo, nii et laatikot pursuaa!
  Eih, Seinäjoen Anttila ainakaa oo enää aikoihin enää oikein uudistunut ja eikä väkeäkää enää samaanmalliin ku ennen!
  Tietysti surullista et kaupat vähenee... mut sitä se nettitilauksen helppous teettää.

  VastaaPoista
 2. nättejä koruja mutta laatu taitaapi olla aika heikko :( Olen aikoinaan ollut kultasepänliikkeen omistajan miniäkokelas ja niistä korutäyteisistä ajoista (monta vuotta sitten) on kyllä jäänyt se, etten rihkamaa osta. panostan ennemmin laatuun joka kestää.
  Anttila on kyllä auttamatta jäänyt jälkeen vaatetuksessa, ihme vaatteita. Kodin sisustuspuolelta löytyy myös vain perus Iittalaa, Luhtaa, Vallilaa, joita saa automarketeistakin. Aikoinaan 90-luvulla Anttila oli mielestäni hyvässä nosteessa ja Top Tenin levykauppakin kävi Anttilassa. Nykyään väki tilaa levynsä netistä, kuten monen muunkin tuotteen.

  Tilaamani New lookin hame muuten oli aivan liian suuri. Kokonumero niin antoikin ymmärtää jo etukäteen, mutta mittataulukko ei. No pitää viedä pienennettäväksi. Pituutta olisi halunnut myös 5 senttiä lisää Jäi polven ylle, olisin halunnut hiukan alle. Eiköhän tuota kuitenkin kesällä tule käytetyksi kunhan ensiksi pienentää.

  VastaaPoista
 3. Et sinä taida kovin paljon Suomen taloutta ostoksillasi tukea, kun ostospaikat kuullostaa olevan poikkeuksetta ulkomaisia ketjuliikkeitä, jotka tulouttaa euronsa ja veronsa jonnekin ihan muualle kuin Suomeen. Ei millään pahalla, mutta kun näyttää, että sinulla on millä kehuskella, niin oikeesti voisit sitten tukea Suomen kauppaa ja teollisuutta..

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä edellisten kommenttien kanssa. Koruostokset rihkaman näköisiä, itse ostan ennemmin vaikka yhden laatukorun kymmenessä vuodessa kuin tuollaista romua. Etkä Satu kyllä Suomen taloutta ainakaan vaateostoksillasi tue kun tilaat ulkomaisista nettikaupoista lähes kaikki vaatteesi.

  VastaaPoista
 5. Ihme muuten jos noi kommentoi anonyymeinä :D

  VastaaPoista
 6. Mikäs ihme se on? Totuushan se on, eikä se nimellä miksikään muutu. Moukkamaista kehuskella tukevansa Suomen taloutta, kun ei sitä edes halua tehdä. Terv. nimin. Kukahan sinunkin eläkkeesi maksaa?

  VastaaPoista