keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Bunnymode kirpputori

Perustin tänään uuden blogin, nimittäin Bunnymode kirpputori koki päivänvalon tänään ensimmäistä kertaa. Vielä siellä ei ole mitään myynnissä mutta tulee tässä parin päivän sisään. Ajattelin myydä lähinnä vaatteita, asusteita ja kosmetiikkaa. Pyrin ilmoittelemaan aina täällä, kun olen sinne tavaraa lisännyt. :)7 kommenttia:

 1. Jee! Seuraan sitä kuin hai laivaa milloin tulisi vaatetta myyntiin. Sulla on kiva tyyli!

  VastaaPoista
 2. Voi kun kiva, odottelen innolla !

  VastaaPoista
 3. jee loistavan hyvä idea toi kirppisblogi :)

  VastaaPoista
 4. Miten sä oikein säilytät vaatteitas, kun kaikki ovat niin epäsiistin ja ryppyisen näköisiä. Ei luulis olevan suuri vaiva viikata niitä nätisti kaappiin tai laittaa hengariin. Ei näytä hintansa arvoisilta.

  VastaaPoista
 5. Kuten mainitsin, nämä vaatteet ovat olleet kaapin perällä ja niitä ei ole käytetty hetkeen. Arvasin, että tälläinen kommentti tulee, joten onneksi olkoon. ;)

  VastaaPoista
 6. Heip. Mä kannatan myymistä huutokauppasysteemillä, tai sitten linkki huutonettiin missä sun tavarat on myynnissä, kuten monella bloggaajalla on. Tää tuntuu vähän epäreilulta, pari tosi kivaa paitaa on mennyt sivu suun kun en ole ollut koneella ja ne on jo myyty. Hyvä tietysti sulle, mutta huono meille.

  VastaaPoista
 7. Hei Rike,

  Mietin kyllä tavaroiden myymistä huuto.netin kautta. Ongelma oli siinä, että ensinnäkään kaikki eivät halua käyttää ko. palvelua. Huuto.net on muuttunut aika paljon, minäkään en ole myynyt siellä hetkeen mitään, koska he nykyään veloittavat kaikesta. Lisäksi huuto.net käyttäjiä on enemmän kuin blogillani on lukijoita, joten paremmat mahdollisuudet teillä blogin lukijoilla on ostaa tuotteita. so that´s better for you. Blogikirppiksiä on monilla muillakin bloggaajilla, siis että he ovat perustaneet samanlaiset erilliset sivut. Päätin määritellä hinnan valmiiksi, koska silloin peli on selvä heti. Olen täällä myynyt vaatteita sillä tavalla, että sai huuutaa..se oli jonkin verran sekavaa. Jotkut luulivat, että heillä oli korkein huuto ja olivat sitten pettyneitä, kun voitto ei tullutkaan heille. Kaikkia ei voi miellyttää mutta aion pitäytyä tässä systeemissä. Toivottavasti ehdit/pystyt ostamaan joskus noilta sivuilta. :)

  VastaaPoista