keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Go Leijonat Go!

Voi luoja, kyllä tänään on ollut jännitettävää urheilun saralla. Kissut on täällä niin pötkineet pakoon, kun ollaan miehen kanssa pompittu ja huudettu leijonien tehdessä maaleja! :D
Parisprintit tuli myös katsottua, jännää oli niitäkin seurata. Urheilua kerrakseen! Minäkin kävin tänään kuntosalilla ja Zumbassa, ihanaa päästä liikkumaan flunssan jälkeen. Maanantaina päästiin vihdoinkin ystävän kanssa vesijumppaan ja uimaan. Kivaa oli sekin! :)

Olen innokas ottamaan osaa kaikenlaisiin skaboihin, eilen törmäsin Xenian blogissa mielenkiintoiseen mahdollisuuteen! Minun näkökulma tuohon stailauskilpailuun on se, että plussakokoisten ja muodokkaiden tulee saada hyvä stailaus myös! Päällimmäisenä mielessäni on esim. Idolsin muodokkaiden naisten stailaus, jotka on aina menneet pieleen mielestäni. En saanut oikein viime yönä nukuttua, joten pyörittelin päässäni erilaisia asuvaihtoehtoja mitä laittaisin asukuvaan, joka tuohon skabaan pitää lähettää. En sitten oikein enää muista, että mihin päädyin. :D Mitään hakemusta en ole vielä lähettänyt, mieton vielä asiaa. Onko teistä joku osallistumassa tuohon? :)

Lakkailin kynsiä taas uuteen uskoon, tällä kertaa kynsille pääsi oikein kunnon baby pink.Nyt alan katselemaan digiboxilta maikkarin uutta sarjaa Pukumiehet. Onko siellä muita faneja? Olen tykästynyt tuohon sarjaan tosi paljon. :)

2 kommenttia:

  1. Mietin myös osallistumista, vaikka en mikään tyyliguru olekaan - mutta minua ärsyttää se, että pitää stailata itsensä ja osallistua omalla kuvallaan ja sitten vielä olla näytillä tuolla "julkisuudessa"... USEIMMAT stailistit kuitenkin ymmärtääkseni työskentelevät lähinnä kulisseissa, elleivät sitten jotenkin halua ponnahtaa julkisuuteen. Jos voisin stailata jonkun muun, lähtisin mielelläni mukaan, mutta nyt vähän arveluttaa :/ Jotenkin myös tuntuu siltä, että he haluaisivat haasteeseen mieluummin mukaan jotain hyvännäköisiä ihmisiä... :D Siis sellaisia, mitä muutenkin näkee muoti- ja kauneusblogeissa, sekä lehdissä. Kiehtova kisa kuitenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mietin minäkin, onko heillä tavoitteena löytää kaunis, hoikka ja edustava stailaaja? Mietin vieläkin, että haluanko osallistua. :)

      Poista