sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Change of plans

Huhhahhei!

Onneksi sain Asoksen mekon nyt sitten myytyä, kiitokset vain ostajalle. :) Keskustelin äidin kanssa, että jos tuunattais kihlajaismekkoani sen verran, että saisi uutta särmää. Ajattelin vyötärölle sellaista rusettia esimerkiksi. Tai sitten kapea vyö, jossa olisi joku strassikoriste. Minä olen aika kädetön ompelun kanssa mutta onneksi tuo äiti osaa. Menin sitten kuitenkin vilkaisemaan pikaiseen Elloksen sivuja, että jos sinne olisi tullut uusia mekkoa myyntiin...no olihan sinne!! Lovedrobe on merkki, jota myydään myös NewLookilla. Elloksella on hyvä valikoima Lovedroben mekkoja, kauniita ovat.
Tykästyin suureesti kahteen mekkoon, oli pakko tilata ne sovitukseen!! Että äiti..suunnitelmat muuttuivat taas. Nämä mekot ovat aika kesäisiä mutta ajattelinkin, että kesällä ne menisi ihan kesämekoista ja oikeilla asusteilla ovat sopivia talvihäihin.

Lovedroben mekot ovat näköjään suosittua tavaraa Elloksella, harvasta enää löytyi omaa kokoani. Nytkin jouduin tilaamaan koon 54, toivottavasti ei ole liian suuri!

Vaihtoehto numero kaksi.

Vaihtoehto numero yksi.
Niin kauniita mekkoja mielestäni ovat värit on myös herkullisia. Jännityksellä odottelen mekkoja :)

Kävin tänään salilla viikon tauon jälkeen. Tein toistoja nyt uusien ohjeiden mukaan, että saisin siis rasvaa poltettua. Tein kaikilla laitteilla ja vapailla painoilla toistoja 4x15. Voin kertoa, että oli tehokas treeni! Meinaisi muuten käydä köpelösti juoksumatolla, siinä oli päällä joku automaattinen ohjelma, joka nosti nopeutta ihan koko ajan. Yritän painaa manuaalille mutta laite ei totellut minua, aina vain vauhti kiihty ja minun pienet sorkat eivät pysyneet enää mukana! Onneksi sitten älysin hypätä niille sivuraiteille ennen kuin olisin lentänyt takaseinään komeasti. :D
Aloitin sitten alusta ja jaksoin juosta enemmän kuin koskaan, takasääreen vain alkoi sattumaan niin vietävästi. Noh, kivaa se silti oli. :)

Ainiin, minulla on tapana joskus ostaa Veikkausta, esimerkiksi Kenoa tai Lottoa. Kyllä otti sydämestä, kun sain 9-tason kenolla 7 oikein. Jos olisi lotto kyseessä, niin täällä buukattaisiin parhaillaan pitkää lomamatkaa. On ihana haaveilla isosta voitosta, usein miehenkin kanssa haaveillaan yhdessä, että mitä kaikkea tehtäisiin heti ensimmäisenä. :)

Huomenna sitten illalla uimaan ja vesijumppaan pitkästä aikaa. Kaveri tulee ensi kerralla mukaan, nyt menen yksin.

Nyt nukkumaan. Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Hei Satu, täällä ilmoittautuu yksi juoksumatto - kammoinen. Olen kerran "tippunut" matolta ja sen jälkeen minua ei ole enää saanut matolle millään. Vedän alkulämmittelyt sen sijaan crossilla tai soutulaitteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaarallisia kapistuksia nuo juoksumatot näköjään. :D Minä myös lämmittelen crossilla tai sitten kuntopyörällä. Juoksumatolle päätin mennä kesken treenin, jostain syystä :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö, aivan ihana väri. Jos vain väri vastaa todellisuudessa tuota kuvaa. :)

   Poista