tiistai 25. helmikuuta 2014

Päivän asu

Selvisin tänään hammaslääkärikäynnistä kunnialla, ei yhtään reikää jee! Silloin aiemmin kun en käynyt vuositarkastuksessa säännöllisesti, niin reikiä löytyi joka kerta. Suosittelen siis kaikille käymään säännöllisesti tarkastuksessa, selviää pienemmällä vaivalla ja rahanmenetykseltä. :)

Tänään oli päällä uusi ihana neuletakki Junaroselta. Anteeksi peilikuva, ei ehtinyt muuhun tänään.

neuletakki Junarose / toppi Cubus / housut Zizzi / saappaat Evans

Kokeilin tänään ensimmäistä kertaa Ciantén uusia kynsilakkoja, jotka ostin Helsingin reissulta Kicksistä. Nämä lakat ovat näköjään mattalakkoja, en niin tykkää niistä mutta ajattelin antaa mahdollisuuden. Tarvitsi levittää 3 kerrosta ennen kuin tulos oli tarpeeksi peittävä. Essie on ainakin tässä suhteessa parempi, ei tarvitse kuin 1-2 kerrosta.


                                                           Ciaté doll face / L´oreal Confettis

Tuli muuten mieleen eilen, että kuinka kiva olisi asua Helsingissä. Starbucksissa oli niin kiva katsella ihmisiä ja elämän menoa. Voinhan täällä Vaasassakin sitä harrastaa, katsella siis kahvilassa muita ihmisiä mutta Helsingissä se on niin paljon kivempaa. Meidän taakse tuli istumaan mielenkiintoinen pariskunta, Kiinasta varmaankin. Heillä oli omituinen tapa pyyhkiä niin tarkkaan se pöytä ja penkit jollakin desinfioivalla liinalla, he oikeasti hinkkasivat sitä pöytää monta minuuttia. Lisäksi naisella oli sellainen hengityssuojain kasvoilla. Kiinassa ymmärtäisin tälläisen käytöksen mutta ei Suomessa niin paha tilanne ilmanlaadun suhteen ole, eihän?

Onko teillä kenelläkään muuten vielä kokemuksia uudistetusta Silja Serenadesta? Tekisi mieli lähteä risteilemään mutta onko se muutos niin huomattava?

2 kommenttia:

  1. Ymmärrän täysin tuon Helsinkikaipuun :) Ite rakastuin totaalisesti Helsinkiin pari vuotta sitten, sitä ennen en siellä juurikaan ollut aikaa viettänyt. Pikkukaupungin tyttöjä kun olen niin aina lomilla on päästävä suurkaupungin hälinään :) Oon kans ns. ihmistarkkailija, kahvilassa on kiva istuskella katsomassa ihmisiä. Täällä kotona siihen ei juurikaan ole mahdollisuutta, tai on, mutta samat naamat kulkee ohitse :D Helsingin puutteessa kelpaa Tamperekin, sinne on täältä suht lyhyt matka :) -Anne

    VastaaPoista
  2. Aasialaiset käyttää naamareita jos ovat itse sairaana, suojellakseen muita.

    VastaaPoista