sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kirppikselle

Olen tässä tänään hinnoitellut koko päivän kirppisjuttuja, myyntipaikka tulee kyllä täyteen. :) Otin kuvaa muutamasta jutusta, jotka kirppiskasaan on päätynyt. Olisiko täällä kiinnostuneita näille muutamalle vaatteelle, aikaa olisi huomiseen maanantaihin klo 19 asti kommentoida, jos joku näistä kiinnostaa. Kaikki alla olevat vaatteet on tosi vähän käytettyjä ja näin olleen siis hyväkuntoisia.

MYYTY Zizzi tunika, koko M (46/48). Hinta 15€ MYYTY

MYYTY NewLook neuletakki, koko 22 (50). Hinta 15€. MYYTY

Zizzi paita, koko L (50/52). Hinta 10€.

Zizzi paita, koko L (50/52). Hinta 10€.

River Island neulepaita koko 16 (44). Tämä on ostettu Dubaista, pakko myydä kun ei ole tullut niin käytettyä. :( Hinta 15€.

MYYTY Evans liehuva paita, koko 24 (54) Ostettu Dubaista Debenhamsilta.. Hinta 10€. MYYTY
En tiedä, että onko minulle tosissaan tulossa kunnon flunssa. Oltiin eilen miehen kanssa tuolla vanhempieni luona käymässä, siellä oli myös ihana alle 1-vuotias pikkumies vierailulla. Hänellä oli pientä nuhaa, olisiko voinut näin nopeasti tarttua tauti? Miehelläni on myös samoja oireita, outoa.

Tyhmää tälläinen puolikuntoisuus, huomenna olisi pitänyt mennä uimaan ystäväni kanssa. Hänellekin tuli kyllä este mutta kuitenkin en haluisi olla kipeänä, varsinkin kun weekendinä on ne kaverin häät. Ainiin, arvatkaa miten kävi häämekon kanssa!? Kävin siellä Seinäjoen Zizzillä perjantaina..sieltähän se sopiva häämekko sitten löytyi! Olen ihan rakastunut siihen mekkoon, sitä voi käyttää tosi hyvin kesälläkin. En paljasta sitä vielä, sitten vasta kun puen sen häitä varten päälle. :)

Jättäkää kommenttia tosiaan, jos joku noista kiinnostaa. Päällehän tulee sitten vielä postarit ostajalle, smartpostilla on nyt tarjous koot S-L  4€. En ole aiemmin sitä käyttänyt mutta ohjeita kun luin, nin vaikuttaa varsin yksinkertaiselta. Joten jos haluaa ostaa, niin postareita ei tulisi niin paljon!

15 kommenttia:

 1. Heips! Kiinnostaa, varaisin tuon Zizzin ekan tunikan, ja tuosta Evansin liehupaidasta (viimeinen siis) kysyisin että onko kooltaan siis sen 54 vai onko pienemmän oloinen? Eli siis mitä kokoa mielestäsi vastaa? Alustavasti senkin varaan ellei joku muu ole kerennyt!

  VastaaPoista
 2. Heippa! Ok, Zizzin tunika on varattu sinulle. Evansin paita on reilu kooltaan, ei mielestäni ainakaan pienempi kuin 54. Ostatko senkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se taitaa olla liian iso sitten, eli vain tuo Zizzin eka. Laitatko mulle maksutietoja hilma.hynynen@gmail.com osoitteeseen? :) Makselen huomenaamulla.

   Poista
 3. Oih! Pakko saada toi leopardi neuletakkia! Laitatko mulle maksutietoja. :-) tiia-hokkanen@hotmail.com kiitos jo etukäteen

  VastaaPoista
 4. Mulle Evansin liehupaita! janka_83@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Smart postia on tosi helppo käyttää! Laitahan taas tietoa koska viet ja mille paikalle niin täytyy käydä katsomassa :)

  -Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Johanna! Nyt minulla on tavarat siellä Suvikirppikselle myynnissä, on siellä vaatteitakin. Tosin en tiedä kuinka paljon on siellä on jäljellä vielä, kun en ole käynyt kirppiksellä tavaroiden viemisen jälkeen ollenkaan. Myyntipaikkani on 47.

   Poista
 6. Heippa!
  Tosikiva toi River Island neule. Miten.pitkä se on. Olisin kiinnostunut mutta paitojen pituus aiheuttaa aika usein.ongelma. :)
  - Jessica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Valitettavasti ehdin viemään neuleen jo myyntiin kirppikselle. Aika lyhyt se kuitenkin oli, sen takia se oikeastaan menikin myyntiin. En ole käynyt kirppiksellä nyt ollenkaan tämän flussan takia, huomenna voisin käydä katsomassa, jos neule olisi vielä siellä? Haluaisitko harkita sen ostamista? :)

   Poista
  2. Okei. Jo voisin harkita. Pituus pitäis olla n. 64 cm. Mites se materiaali, minkälainen? Rupeeko kutittaa kuinka helposti? Vastaako koko hyvin 44? :)
   -Jessica

   Poista
  3. Jessica, se neule ei ollut enää siinä myyntipaikallani kun kävin katsomassa tänään. Tietty saattoi olla jossakin muuallakin kierroksella. Katsotaan, että jos se vielä palautuu myyntipaikalleni. :)

   Poista
 7. EII miksi olin taas liian myöhässä :( olisin halunnu ostaa 2 ensimmäistä. DAAAMN. Olisit pitänyt huutokaupan :D vaikka 2 vuorokauden huutokaupan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alunperin en ajattellut laittaa tänne mitään myyntiin mutta sitten sain sähköpostia, jossa pyydettiin laittamaan muutama juttu tännekin myyntiin. Myyntiaika piti olla lyhyt, että jos ei mene täällä kaupaksi, niin ehdin vielä myymään kirppiksellä. :)

   Poista
 8. odottelen kovasti jos laitattaisit raitavaatteitasi kiertoon.. jos näin käy niin laitatko sähköpostia :)
  postiamimmulle@gmail.com :)

  VastaaPoista
 9. Hei haluaisi ostaa tuon vihreän ja valkoisen Zizzi tunikan :)

  VastaaPoista