keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Esittelyssä Lovedroben mekot

Hain tänään Elloksen paketin, sieltä kuoriutukin kaksi kaunista mekkoa. Laitoin vahingossa väärän kuvan postaukseen, jossa kerroin näistä mekoista. Sen pinkin mekon olisin halunnut tilata mutta siinä oli ainakin silloin koot loppu. Päädyin sitten tähän toiseen pinkkiin mekkoon, molemmat ovat siis Lovedroben.

Mekko numero yksi. Ensiksi mekko mallin päällä ja sitten minun päällä.
Tässä mekossa plussaa on kaunis väri, kirkkaampi kuin kuvassa. Minä en vain tykkää tuosta pituudesta, saisi olla muutaman sentin pidempi. Sille ei oikein voi tehdä tässä vaiheessa mitään, tuossa mallikuvassa mekko on paljon lyhyempi mallin päällä..verrattuna siis minun päällä.

Mekko numero kaksi.


Tämä mekko on niin kaunis. Helma on vähän liian pitkä, pitää lyhentää. Lisäksi mekko on vähän liian iso, takaiosasta pitäisi ottaa sisään. Minulla on muutama päivä aikaa löytää ompelija Vaasasta. Anyone?
Äitini osaisi lyhentää mutta sisäänottaminen onkin sitten eri asia. Pitää kysyä parilta ystävältä, että voisiko he tehdä jotakin näin lyhyessä ajassa. Mutta siis tykkään tästä mekosta tosi paljon, yksinkertainen mutta kuitenkin todella kaunis mielestäni.

Mitä mieltä olette?

12 kommenttia:

 1. Molemmat mekot tosi kauniita, omaan makuuni molemmat liian pitkiä, mutta sopivat hyvin sinulle:) Musta tuo ensimmäinen mekko on jopa nätimpi, ainakin väriltään, ja ei se liian lyhyeltä näytä.. Tietty se oma fiilis ja mukavuus on tärkeintä!

  VastaaPoista
 2. Numero 2 mekko kauniimpi, mutta tuo mitta... enemmänkin oisin nähnyt lyhyemmän mekon sun päällä! Mä melkein tuunaisin sitä sun kihlajaismekkoa. :) Kun sen kävin sun postauksista ongiis, etkös säkin joskus heittänyt senkin idean ilmaan!

  VastaaPoista
 3. Molemmat kauniita, mutta ykkönen on monikäyttöisempi. Sen voi joko asustaa "ylöspäin" juhlavaksi tai sitten "alaspäin" ihan arkiseksi kesämekoksi, kakkonen on selvästi juhlakäyttöinen. Omaan makuuni ehkä jopa liian prom-henkinen olkaimettomuudessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasissa oli siinä toisessakin mekossa olkaimet, sellaiset kapeat. :)

   Poista
 4. Eka on tosiaan monikäyttöisempi.Mielestäni sopivan pituinen.Sitten kesällä vieläkin paremman näköinen kun on ruskettunut.
  -B-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, rusketus olisi sopinut tuon mekon kanssa todella hyvin. :D

   Poista
 5. Mun mielestä molemmat mekot on kauniita ja sopivat sulle todella hyvin väriensä puolesta :) Mä olisin itse halunnut tilata molemmat mekot ensi kesän häitä varten, mutta oli pirulainen päässyt koot loppumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ne koot oli tosi monesta loppu! :( Mutta kauniita mekkoja kerta kaikkiaan, toivottavasti kesäksi tulee vielä uusia.:)

   Poista
 6. ensimmäinen arkisempi, toinen juhlavampi. Toisen siis laittaisin häihin. Molemmat nättejä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nättejä ne kyllä oli, laadukkailta tuntuivat myös. :)

   Poista