torstai 13. helmikuuta 2014

Back from the sickbed

Heippa kaikki!

Olen ollut sängyn omana tässä viimeiset päivät, flunssa ja migreeni ovat pitäneet hyvin ottessaan. En ole käynyt missään tässä muutamaan päivään, onneksi mieheni kanssa sairastaa samaa tautia, joten olemme saaneet toisistamme seuraa. Miehelläni tämä tauti on ollut vain todella ärhäkkä hänen astman takia. Onneksi molemmilla alkaa pikku hiljaa helpottamaan, kyllä se tästä vielä paremmaksi muuttuu. Tärkeintä olisi, että pääsee sinne kaverin häihin lauantaina!

En ole käynyt pahemmin missään vaatteiden nettisivuilla hetkeen, ei ole vain pystynyt. Oikeastaan en ole pahemmin netissä käynytkään, taukoa ollut siitäkin. Tänään sitten kävin Evansin sivuilla. Ajattelin infota teitä, jos siellä olisi sellaista henkilöä, joka etsii hyviä urheiluliivejä. En ole meinaa aiemmin nähnyt Evansilla myytävän urheiluliivejä, nyt siellä on ainakin yhdet hyvännäköiset. Evansin alusvaatteita minulla on muuten, olen ihan tykännyt niistä.

Evans urheiluliivit
Kokoja on 85B-115H. Ihan mukavasti siis kokoja. Minä olen kokeillut/ostanut monia urheiluliivejä, parhaimmat ostin viime Usan reissulla Lane Bryantin liikkeestä. Kävin tuossa äsken pitkästä aikaa Lane Bryantin sivuilla, heillä on kyllä ehdottomasti paras valikoima alusvaatteita. Varsinkin kun pääsee ihan liikkeeseen sovittamaan, valinnan varaa on niin paljon. Tuolla sivuilla ei ollut enää ollenkaan niitä ostamiani urheiluliivejä, mallistot näköjään muuttuu nopeasti. Lane Bryant toimittaa myös Suomeen, voin suositella lämpinästi heidän tuotteita. Parhaimmat liivit olen sieltä ostanut, kauniita ovat myös kuin mitkäkin. :) Jos joku haluaa tuolta tilata ja koon valitseminen mietityttää, niin autan mielelläni. Tämä ei ole siis mikään maksettu mainos, olen vain niin vilpittömästi tyytyväinen heidän tuotteisiin ja valikoimaan. :)

Ajattelin tänään käydä kirppiksellä katsomassa, että onko siellä tavara liikkunut. Vien lisääkin sinne. Jos taulunkehyksiä kaipaa, niin kannattaa mennä huomenna kurkkaamaan. Vien sinne hopeisia ja yhdet siniset taulunkehykset, koko oli varmaan joku 50x60.


4 kommenttia:

 1. Eipä montaa tilausta voi tuolta jenkkikaupasta tehdä kun tullit paukkuu , pitäisi olla joku hyvä EU kauppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä EU-kauppa: Figleaves.co.uk, brastop.com, myös Bravissimo jos tarttee isompaa kuppia mutta ei niin isoa ympärystä

   Poista
 2. Tullia menee vasta kun ostokset ylittää 150 e , mutta ALV pitää maksaa jos ostokset tekee yli 40 e.

  VastaaPoista
 3. mä ostan SchockAbsorber www.wiggle.co.uk löytyy myös prismasta sekä sportista

  VastaaPoista