keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

No niitä ostoksia!

Nyt oli hyvin aikaa ottaa muutama kuva Lontoon ostoksista. :)

Ostin minikokoisen Moroccanoilin öljyn, koska olen kuullut näistä niin paljon hyvää. Ja olen samaa mieltä, ihan mahtava tuote!! Hiuksista ja erityisesti latvoista tulee hyväkuntoiset ja kiiltävät.
Ted Baker London. Ihana meikkipussukka tuli hankittua, tätä olin ajatellut jo etukäteen ennen reissua. Maksoi n. 35€, joten aika paljon edullisempi kuin Suomessa. Ainakin minä olen nähnyt tästä pienempi kokoisia tuohon hintaan.
Evansin alesta löytyi tämä ihana tunika. Päällä tämä on todella hyvännäköinen!
Forever 21+ löytyi tämä raikas jakku kesäksi. Ihana!
Evansilta neuletakki, jossa erikoisuutena 3/4 hihat. Tämä on päässyt jo tehokäyttöön. Kissut teki pari naksuakin jo vahingossa, kun otin niitä syliin tämä päälläni. :(
Guessin pieni pussukkamainen lompakko. Maksoi vain noin 24€. :)
Armani Exchange. Tätä laukkua olen katsellut aiemminkin, muistaakseni New Yorkissa. Tänne mahtuu koko elämä, tälläisia laukkuja minulle oli todella tarvetta. Mahtuu työpäivän eväät ja kaikki mukaan. :)
Close Up.
Evansin ballerinat, ihania niittejä. :)

Evansin prätkäbootsit, love them! Aitoa nahkaa ja jouduin maksamaan vain jotain 30€. :)
Mitäs mieltejä, tuliko huteja? :) Ainiin lisäksi ostin leggarit Evansilta, tarkemmin sanottuna nämä.
Osan ostoksista esittelenkin jo aiemmin, eli se Evansin pinkki tunika, Adidaksen tennarit ja joitakin koruja.

Evansilla on uusi brändi Scarlet&Jo, heidän suunnittelemia vaatteita minä eniten katselin. Suurin osa Evansin oman merkin alla olevista vaatteista oli mummumaisia, ei todellakaan sitä mitä Evansilta sai ostaa muutama vuosi sitten. Yoursin liikkeeseen olisi mahtava ollut päästä mutta harmi kun heillä ei ole liikettä Lontoossa ja samaa pätee SimplyBe -merkkiin.

Olen tässä puuhaillut viime päivinä hääjuttuja. Aika hyvällä mallilla on jo jutut. Nyt pähkäilen alusvaatteiden kanssa, pitää varmaan tilata netistä. Lontoosta en löytänyt hyviä, vaikka kävin monessa tavaratalossa katsomassa. Joko oli koot loppu tai sitten väri oli väärä. En tiedä mitä kaikkia paikkoja Lontoossa olisi ollut mutta ehkä löydän netistäkin. Tämä paikka vaikuttaa hyvältä.

Sellaista tällä kertaa. :)

19 kommenttia:

  1. Hellurei,
    Täälläpä on taas vaikka mitä ihanaa. Tuohon hääasiaan ja alusvaatteisiin liittyen. Toissa syksyisenä xl-morsiammena suosittelen, yksi tuote yli kaiken muun. Morsiusgallerian Scarlett-korsetti. Hommasin sen itse siinä vaiheessa kun aloin teettämään pukuani, enkä katunut pätkän vertaa.
    Voin kertoa lisävinkkejä tästä jos kiinnostaa. :)
    t. Cres

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Cres! Mennään viikonloppuna Tampereelle Morsiusgalleriaan, joten kiitos vinkistä. ;) Voitko näin julkisesti kertoa, että kuinka paljon korsetti maksoi? Ajattelin soittaakin liikkeeseen ensi viikolla ja tiedustella enemmänkin.

      Poista
  2. Ihania löytöjä, etenkin toi raitajakku ja prätkäbootsit :)) ja mä vannon kans ton öljyn nimeen, mahtava tuote :) ei turhaan hehkutettu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Nuo asiat oikeastaan olikin ne lemppareimmat löydöt. :)

      Poista
  3. Aah, noi leggingsit oli ihanat siinä Hannan Evans-stailauksessa. Huomattavasti paremmannäköiset oikean ihmisen päällä kuin myyntikuvissa! Ei vaan viitsis maksaa täyttä hintaa JA kuljetuksia kun ei tiedä miten istuu (mun) päälle.

    Figleaves on varsin jees, voin suositella. Samoin Bravissimo jos ympärykset riittää. Brastop.com kantsii tsekata myös, ei niiltä ehkä hääalusvaatteita tosin pahemmin löydy, mutta muuten hyviä tarjouksia varsinkin suomihintoihin verrattuna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne leggarit on makeet, jotakin erilaista kerrankin leggari-maailmassa. :D

      Poista
  4. Oi ihanan naiselliset prätkäbootsit! Mua ärsyttää aina miten äijämäisiä ne on. Tahtoisin nätit ajokengät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ookin. Tuossa menee rajani, jos olisivat olleet vielä vähän ronskimmat, niin olisivat jääneet kauppaan. :D

      Poista
  5. Melkein törmättiin (kirjaimellisesti) kyläkaupassa! Olit varmaan just tulossa ja mä just lähdössä. Sen verran ujous voitti, etten osannut kuin häkeltyä. :D

    VastaaPoista
  6. Heippa Johanna! Ihanko tosi törmättiin, olipas hauska ajoitus. Olisit vaan sanonut jotain, tosin silloin olisi ollut kaksi häkeltynyttä. Oli varmaan helppo tunnistaa, kun oli samat vaatteet päällä kuin Lontoon kuvissakin oli. :D

    VastaaPoista
  7. Heippa, kivoja ostoksia!
    Evansista puheen ollen, sattuisiko sinulla olemaan kokemusta heidän uikkareista...? Minä täällä jo nimittäin mietiskelen tulevaa kesää ja arvon, uskaltaisiko kokeilla tilata Evansin uimapukua... Ja jos Evansista ei ole kokemusta, niin muita suosituksia otetaan vastaan myös! :)

    Hanne-Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Hanne-Mari! Evansin uikkareista ei minulla ole kokemusta, tosin niitä kyllä hipelöin Lontoon liikkeessä. Vaikuttivat laadukkailta kylläkin. Omani olen tilannut Ellokselta. :)

      Poista
  8. Hei te ihanat! :-) Osaatteko auttaa mua eräässä asiassa: himoitsen Evansin farkkuja, mutta koko askarruttaa. Jos ostan itse kokoa 54 esim. Lindexiltä onko koko 1:1 myös Evansilla eli ostanko 54 vai 52?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilaaminen on kyllä vaikeaa farkkujen osalta. Onnistumiseen vaikuttaa farkkujen malli, materiaali ja yleisesti istuvuus (eli kuuluuko farkut olla löysät vai kireät). Evansilta ottaisin ehkä Lindexin kokoihin verrattuna saman koon. Mutta toki se ei ole ainut totuus. Olisiko sinulla linkata joku malli mitä olet katsellut Evansin sivuilta ja ajattelit tilata?

      Poista
    2. Riippuu tosiaan aika monesta jutusta, mut mun mielestä Lindexin koot farkuissa on pieniä ja Evansin isoja. Ottaisin ehkä ainakin koon pienemmän, varsinkin jos elastaania on 2% tai enemmän.

      Poista
  9. Hieno blogi, tässäpä blogihaaste, aurinkoista kevättä! http://ticketstomyownshow.blogspot.fi/2013/04/vastine-blogihaasteeseen.html

    VastaaPoista
  10. Ihania ostoksia olet tehnyt! Voi kun pääsisi Evansin liikkeeseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan vieläkin hyvin, kun ekan kerran pääsin Evansin liikkeeseen livenä. :))

      Poista