sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Tampere nääs

Tulipas eilen käveltyä Tampereella. Ensiksi jätettiin auto Sokoksen parkkihalliin ja lähdettiin kävelemään kohti tullintoria. En ole käynyt niin moneen vuoteen Treellä, että oli ihan vaikeuksia muistaa kummalla suunnalla se Tullintori oikein oli. Tullintorin kauppakeskukseen piti siis mennä, koska siellä morsiusgalleria ja siellä hääpuvun alle hyvä korsetti. Ei se sitten niin hyvä sitten ollutkaan, en tykännyt siitä käytössä yhtään. Ahdisti moinen. Katselin siellä kenkiäkin ja häämekkoja myös, mutta eivät nekään innostaanet. Hyvä, että minulle tehdään oma. En ole missään nähnyt samantyyppistä mekkoa tai yksihän oli aika lähellä mutta omani tulee kyllä olemaan mahtava. :) Oli aika kauhean ankea paikka muutenkin se kauppakeskus, rempan alla juuri mutta muutenkin kyllä. Tyhjin käsin siis lähdettiin sieltä pois, käytiin siinä matkan varrella autolle päin samalla muutamassa kaupassa. Stockalta löysin sitten sopivan muotoilevan alusvaatteen hääpuvun alle, oli merkiltään Triumph. Hyvä, että se vihdoinkin löytyi! :)

Sitten käytiin vielä Ikeassa ja Ideaparkissa. Ikeasta luonnollisesti tarttui jotain mukaan, ostettiin sieltä kaksi uutta valaisinta keittiöön. Otan niistä kuvaa, kun ovat kunnolla asennettu.Ideaparkissa en ostanut muuta kuin karkkia. :D Kierrettiin kyllä koko paikka läpi mutta ei löytynyt etsimiäni valkoisia kenkiä häitä varten. Tuli käveltyä tosi paljon, laitoin jalkaan uudet Evansin ballerinat. Vähäsen tuli hiertymiä mutta ei pahoja kuitenkaan. Käytiin syömässä Tampereen keskustassa Jack the Roosterissa, oli ihan ok ruokaa. Annokset olisi saanut olla isompia. :)

Yks räpsy tuli otettua, wau! Vähäsen kylmä tuli tuossa asussa, oli tosi kylmä tuuli!Tänään tuli käytyä salilla pitkästä aikaa, tuntui tosi hyvälle. Mutta nyt on reidet ja kädet niin kipeät, että huh. Pelottaa jo huominen kipeys. :D

2 kommenttia:

  1. Jos olisin tajunnut ajoissa, olisin voinut suositella parempia liikkeitä missä kiertää noita häärekvisiittahommia :/ Morsiusgalleria on aika karmea. Isosta koosta huolimatta minusta aika huono valikoima, huono ja hidas palvelu, hirveät ylihinnat jne. Olin käsittänytkin että puku on hankittuna/hankkeilla mutta jos olisin tiennyt että olet kenkiä vailla, olisin neuvonut tsekkaamaan esim. Twiztin tai Cloth housen :/ Ne myy molemmat valkoista (värjättävissä olevaa) Rainbow-sarjaa kengistä. Zazabellassa tai Tyynelässäkin ois voinut olla jotain korsetti/asustehommia. No, pääasia ettei ihan turha reissu ollut!

    VastaaPoista
  2. Aivan niinkuin olisi nähnyt tuota Rainbow-sarjaa Halosellakin, voikohan sitä olla siellä myös? :)

    VastaaPoista