lauantai 27. huhtikuuta 2013

Outfit of the day

Tämä fiilis salin jälkeen on kyllä ihan parasta. Täytyy yrittää mennä huomennakin.:)

Kävin kotona, että saatiin vaihdettua kesärenkaat autooni, samalla sitten menin käymässä Tuurissa Nahkapaikassa hääkenkiä etsimässä. Olin jo lähdössä pois koko liikkeestä, kun huomasin jotain valkoista alennuskorissa. Siellä oli juuri minun kokoani kauniin yksinkertaiset valkoiset teräväkärkiset avokkaat. Ja arvakatpa hinta!? Tasan 10€. :D Sanomattakin selvää, että avokkaat lähti mukaani. Lisäksi ostin mustat avokkaat Haloselta tällä viikolla, nekin maksoi 10€. On ollut löytöjen viikko näköjään. Esittelenkin ne jo tuolla Instagramin puolella. :) Laitan tännekin kuvia Yoursin tilaksesta ja uusista kengistä.

Tässä nyt päivän asua, nuo Adidaksen tennarit on kyllä pure love.

Bolero - Usasta, tunika - Zizzi, farkut - Zizzi, tennarit - Adidas

Yoursin paketin kävin tänään hakemassa postista. Paketin sisältä oli osin epäonnistunut, oli meinaa väärän kokoiset liivit paketissa, mielestäni en tilannut tuon kokoisia mutta tietty olen vain voinut klikata vahingossa väärin. Lisäksi tilaamani farkut olivat liian pienet, tilasin kokoa 50, joka minulla on tuossa kuvassakin noissa Zizzin farkuista. Oli kuitenkin liian pienet. Hassua, että tilaamani tunika oli myös kokoa 50 ja todella hyvä päällä. Mietin nyt, että palauttaisin Yoursille osan paketista. Sitä en ole koskaan ennen tehnyt mutta ei kai se kovin paljon voi maksaa omasta pussista paketin lähettäminen takaisin Englantiin? Ajattelin ainakin käydä postissa kysymässä!

Edelliseen postaukseen oli tullut kommenttia siitä, että pari lukijaa käy samoissa paikoissa ostoksilla mutta valitsee ihan erilaisia vaatteita. :) Sehän on hienoa, että kaikki ei pukeudu samalla tavalla. Jotenkin on vaikeaa stailata ihmisiä, kun yrittää pukea stailattavat samalla tavalla kuin itse pukeutuu. :D Kun menen liikkeeseen, niin yhdellä silmäyksellä näen jos siellä on omaan tyyliin sopivia juttuja. Ehkä joskus voisi kokeilla jotakin erilaista, sellaista mikä ei ole tyylilleni ominaista. Olisiko teillä ehdotuksia? :)2 kommenttia:

  1. Näytät erittäin hyvältä!! Ihanat nuo farkut, mietin, että onkohan ne samaiset mitä itse olen sieltä haaveillut... :)

    Olen reissaamassa Seinäjoelle tässä lähitulevaisuudessa ja kysynkin sinulta, että onko siellä muita plus-koon liikkeitä kun Zizzi? Onko Zizzin myymälä miten laaja valikoimaltaan?

    Kevätterveisin KR

    VastaaPoista
  2. Nuo farkut olivat tulleet sinne vähän aikaa sitten, sai lyhyemmällä lahkeella kans. :) Seinäjoella on Zizzin lisäksi perus ketjuliikkeet eli H&M +, Lindex, KappAhl jne. Nyt yhtäkkiä ei tulr muita liikkeitä mieleen. Zizzi on mielestäni paras. Liike ei ole hurjan iso mutta kyllä sieltä aina jotakin löytää mukaansa. Zizzien valikoima vaihtelee paljon, koska yrittäjät saavat itse päättää sisäänostot. :)

    VastaaPoista