maanantai 15. huhtikuuta 2013

Bunnymode on Instagram

Olen aktivoitunut Instagramin käytön kanssa, ainaski 4 kuvaa olen sinne jo lisännyt. :D

Aluksi ajattelin, että Instagram on ihan turha. Mutta nyt olen huomannut, että se on oikeasti tosi kätevä sovellus. Aina ei pääse/jaksa tehdä kunnon postauksia, joten on tosi kätevä päivittää sen kautta kuulumisia. Olen nimellä Bunnymode Instragramissa, joten hop hop. :)

Mitäs tässä nyt on tapahtunut viime päivityksen jälkeen keskiviikkona? Itseasiassa olin töissä lauantainakin  8h, joten on ollut tuota vapaa-aikaa vähänlaisesti. Niin ja perjantaina kävin vanhempieni luona, en edes muista enää miksi kävin siellä. Yksi syy oli hääjärjestelyt mutta nyt unohdin jo sen toisen syyn, huono lähimuisti näköjään. Niin ja olihan yksi lukija bongannut minut Keskiseltä, hassua. Sunnuntaina eli eilen koomailin vain koko päivän, en saanut oikein mitään aikaiseksi päivällä. Mutta sitten illemmalle sain itseeni puhtia, tajusin ottaa lääkkeen migreenin takia. Migreeni oli tulossa jo päivällä ja sitten illemmalla vasta iski päälle mutta onneksi on lääkkeet. Salille meneminen jäi tosin väliin oudon olon takia. Tänään taas olin töissä, tosin autohuollossa tuli käytyä aamulla ja sitten päivällä, kun huolto oli ohi. Tuo oli nyt kolmas kerta kun vein autoa huoltoon ja loppujen lopuksi mitään vikaa ei ollutkaan! Noh, parempi niin kuin iso remppa.

Nyt väsyttää hurjasti, koska viime yönä tuli nukuttua 5-6 tuntia ja oli aika tapahtumarikas päivä töissä. Yritän tässä sinnitellä, että en menisi päikkäreille. Olen ihan varma, että olisin salilla ja muutenkin liikkumassa enemmän, jos vapaa-aikaa olisi enemmän. Viime vuonna työpäiväni eivät olleet näin pitkiä ja ehdin käymään salilla 3 krt/vko. Nyt asia ei ole niin ja se harmittaa! Varsinkin kun häät lähestyy ja pitäisi ehtiä panostamaan urheiluun, taikokaa enemmän tunteja vuorokauteen!

Ensi weekendinä mennään käymässä Tampereella. Hassua, kun tuo Tre on minulle kohtuu tuntematon kaupunki. Olen aina huristellut suoraan Helsinkiin ennemmin, Ideparkissa on tullut ainoastaan muutaman kerran. Nyt menen käymään hääliikkeessä, joten siksi Treelle suuntaamme. Lisäksi Ikeassa pitää mennä käymässä. Niin ja hei saa ehdottaa hyviä häämatkakohteita? Meillä oli aluksi ihan varmat suunnitelmat loistoristeilystä mutta reilun viikon lomalla ei viitsisi lentää Miamiin asti ja sieltä lähteä risteilylle. Euroopan  risteilyt ei välttämättä ole sitä mitä haetaan. Mauritiusta ehdotti työkaveri mutta sinnekin on niin pitkät lennot, että ei tosi. Niin ja hauskan jutun huomasi mies, kun selasi Malediivien matkakohdetta. Tjäreborgin sivuilla sanottiin, että Malediiveille lentäminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa. No joo, voidaan se sitten unohtaa. :D


3 kommenttia:

 1. Jos et ole jo menossa, niin kannattaa käydä katsomassa Tullintorin hääliike! Sielä oli ainakin neljä vuotta sitten hyvä kokoelma pluskokosia häämekkoja! :)

  KR

  VastaaPoista
 2. Tuo liike taitaa olla juurikin se liike, minne olen menossa. :) Hääpukua en tarvitse enää, kun minulle se tehdään. :)

  VastaaPoista
 3. Me oltiin aikoinaan häämatkalla Karibian-risteilyllä Royal Caribbian Cruise Linesilla ja voin sanoo et kannattaa ehdottomasti mennä. Oltiin kaikkiaan 10 päivää reissussa siten että 1 päivä ennen risteilyä vietettiin Miamissa, 7 päivää risteilyllä ja taas 1 päivä Miamissa ennen kotiin paluuta. Meidän risteily lähti siis Miamista, eka pysähdys oli Haitilla, siellä vietettiin RCCL:n omistamalla niemellä ihana rantapäivä. Seuraava kohde oli Jamaica, siellä valitsimme retken kahvi-, hedelmä- ja mausteplantaasille, oli tosi mielenkiintoinen retki ja saimme maistaa ehdottomasti parhaimpia ananaksia mitä olemme eläissämme syöneet.Matka jatkui ja seuraava saari jolle pysähdyimme oli Cayman-saaret, siellä kävimme maistelemassa rommia ja tutustuimme merikilpikonnien kasvatus- ja suojelulaitoikseen, siellä saimme kosketella pieniä merikilpikonnia ja kuvata itseämme niiden kanssa, sekä saimme paljon tietoa merikilpikonnista ja niiden suojelusta. Viimeinen pysähdyapaikkamme risteilyllä oli Meksiko ja siellä Cozumelin saari, jossa valitsimme rantapäivän täysihoidolla.Meidät kuskattiin yksityiselle rannalle jossa saimme käyttöömme rantatuolit ja varjot, oman rantapojan joka toi ilmaisia drinkkejä ja juotavia pyynnöstä, maittavan bufee lounaan, sekä mahdollisuuden tutustua papukaijoihin ja liskoihin. Laivalla oli ohjelmaa koko risteilyn niin paljon ettemme millään kaikkiin ehtineet edes tutustua, myös maissa erilaisia retkiä oli joka lähtöön ja niistä oli todella vaikeaa valita, koska olisi haluttanut osallistua melkein kaikkiin :D Jos haluaa oikeasti viettää ihanan luxusviikon merellä ja saarilla, niin suosittelen ehdottomasti lähtemään risteilylle, siellä todellakin saa vastinetta rahoilleen, kaikki toimii ja itse voi vaan nauttia ja rentoutua.

  VastaaPoista