keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Back home

Snif, nyt on Lontoon reissu ohi. Saanko mennä takaisin? Olen aina vain enemmän vakuuttunut, että siellä haluaisin joskus asua. Kallishan kaupunki se on mutta ehkä sen arvoinen? Tuli paljon käveltyä ja tuli myös paljon ostettua kenkiä, kolmet parit. :D Paljon tuli myös tehtyä ihania hankintoja, kaikki tarkoin hankittuja. NewLook oli tällä kertaa iso pettymys, sieltä en ostanut mitään! Evansin hinnat taas tuntui välillä aika kohtuuttomilta, esim. yksi trikoopaita yli 50€. Kengät olivat kyllä paljon edullisempia Suomen hintoihin verrattuna, niitä lähtikin tosiaan monet mukaan. Ja olisin ostanut lisääkin mutta piti pitää järki päässä, Evansilla on ihania kenkiä. Lesti on usein vain liian leveä niissä mutta saaahan niitäkin ainakin kahdella eri leveydellä. Paljon oli jäänyt isoja kokoja kengistä (41 ja 42) alennusmyynteihin saappaiden ja muidenkin kenkien osalta. Harmi kun ovat ihan liian isoja omaan jalkaani, kokoni Evansin kengissä useimmiten on 4 (37) tai 5 (38).

Ainiin, meinasin saada slaagin kun Evansin lippulaivamyymälä ei ollutkaan enää Marble Archilla vaan tilalla oli Topshop. En sitten huomannutkaan silloin ollenkaan, että se oli siinä tien toisella puolella Primarkin vieressä. Kysin asiaa Westfieldin Evansin myymälästä ja he sieltä neuvoivat katsomaan tien toiselle puolelle. :D

Kännykälläni otin jonkin verran kuvia mutta eniten kuvia otetiin tuon äitini kameralla, joka ei ole nyt hallussani. Täytyy laittaa niitä kuvia sitten myöhemmin.:)

Tässä kuitenkin muutama kuva nyt ensi alkuun. Varoitus.. sisältää paljon shoppailukuvia. ;)

Matkaan. Tuo VS:n passikotelo on tosi kätevä, ei ole passi enää hukassa!
Oxford Streetiltä piti löytää ravintola, kun oli niin jäätävä nälkä. Olisi kannattanut etsiä parempi. Ruoka oli pahaa Garfunkels´sissa. Tiesin sen jo ennestään ja silti oli pakko mennä. :/

Välttäkää, jos pystytte.
NewLookin sovituskopissa. Ei lähtenyt mitään mukaan. Päällä: tekonahkatakki - NewLook (Dubai), pitkä tunika - Zizzi, jegginsit - Gossip, sappaat - Zizzi
Evansin myymälän ikkuna Westfield.

Meidän hotellin Lancaster Londonin aamupalahuone. Aamupala ei sisältynyt huoneen hintaan ja ei ollut kummoinen, joten ostettiin aina omat aamupalavehkeet huoneeseen ja nautittiin siellä. :D
Ihan törkeän hyvä pizza Pizza Expressistä, omassani oli kanaa ja valkosipulia.

Shopping.. :)
Westfield. Tuolla Monsoonissa on ihania mekkoja, nyt ei ollut tarvetta sellaisille.

Westfield.
Trafalgar Square.

Big Ben.

Peilikuvaus paikkana Urban Outfitters.
Forever 21+ -osasto Westfield Stratfordissa.

Starbucksissa saatiin melkein nimeni oikein. :D

Evans Oxford Street.
Hotellin ravintola oli myös aika huono mutta tulipahan testattua.

Suomeenkin tälläiset maitopurnukat. Ihan kierrätettäviä ovat.

Shopping. Westfield Stratford, eli se uudempi kauppakeskus. Päällä uusi huivi, jonka otin ihan vain Vero Modasta.
Sellaisia kuvia kännykästäni. Vielä tulossa siis lisää kuvia. :)

8 kommenttia:

  1. Oih, Lontoo! <3 Mä en vaan saa siitä ikinä tarpeekseni, tosin muutaman päivän reissu kerralla riittää vähäksi aikaa, ehkä ei mulle mutta lompakolle. :D Oliko hotelli hyvä? Mä oon joskus sitä "sillä silmällä" katsonut, koska sijaintihan on mitä mainioin.

    Ihana käsilaukku tuossa Urban Outfitters-kuvassa. Onko kuinka uusi kun on (vielä) noin valkoinen? Tosi kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hotelli oli ok, sijainti tosiaan oli hyvä. Mutta aamupalan hinta oli aika törkeä, £15/hlö. Jos olisi ollut runsaasti kasviksia jne. niin olisi sen voinutkin maksaa. Huoneessa oli ilmaiseksi teetä/kahvia ja keksiä. Keksit oli hyviä, nam. :) Tuo laukku on ostettu jo vuosi sitten Vero Modasta, otan sen matkoille mukaan kun on niin kätevän kokoinen ja saa olan yli. :)

      Poista
  2. Voi harmi, kun en itse tiennyt, että Stratfordista olisi löytynyt tuo Forever21+ puoli! Olin niin pettynyt, kun sitä ei ollut Oxford Streetilla. Onneksi menen toukokuussa Dubliniin, ja kyseinen osasto löytyy sikäläisestä myymälästä. :)

    Ja heh, minä ja ystäväni (Hanna ja Johanna) olimme Starbucksilla Anna ja Juhana... läheltä liippasi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googlettelin etukäteen Foreverin plussamallistoa ja tuolta löysin. :) Mutta en ostanut sieltä kuin yhden yläosa, oli aika huono tarjonta omasta mielestäni. Se NewLook yllätti kyllä, olisi toivonut parempaa tarjontaa.

      Poista
  3. Ihania kuvia! En malta odottaa lisämatskua :)

    VastaaPoista
  4. Oi ihanuus! Odotan innolla mitä kaikkia ihania löytöjä teit !
    Lontoo on vaan niin <3
    Tässä koitan justiinsa "aivopestä" miestä että josko syksymmällä lähdettäis reissuun ja että jos se päivän uhrais tuonne Westfieldiin niin sitten ei tarttis juosta enää muissa kaupoissa (siis annetaan sen luulla niin ;) )
    Toivottavasti teillä oli muutenkin mukava matka!

    VastaaPoista