perjantai 18. tammikuuta 2013

Uusi takki

Oho, taas meni muutama päivä viimeisimmästä postauksesta. Mihin tämä aika oikein menee? No VR ainakin ottaa osansa. Kuljin meinaa työmatkani ekaa kertaa torstaina junalla ja heti ekana päivänä juna oli myöhässä 30 minuuttia 75km:n matkalla, oikeasti tosi ärsyttävää! VR:n uusi slogan tulisi olla "omalla autolla olisit perillä jo". Tuli ostettua kahden viikon kausilippu näin alkajaisiksi, toivottavasti myöhästelyt ei jatku.

Kävipä sitten niin, että menin ostamaan uuden takin Seppälästä. Jotenkin en ole aiemmin beigen väristä ajatellutkaan mutta sitten vaan jotenkin kummasti menin kassan kautta kotiin sovituksen jälkeen. Tuo karvahuppu oli ehdottomasti takin vahvuuksista ja vihdoin jonkin muun värinen takki kuin musta!

Takki Seppälä GG
Olin tänään kavereiden kanssa Amarillossa ja laitoin päälleni paidan, jota en ainakaan muistaakseni ole esitellyt täällä. Se oli kyllä päälläni jouluna mutta en muistaakseni laittanut siitä kuvaa. H&M:ltä tämä kirkas pinkki paita tuli ostettua. Oletteko huomanneet, että pinkkiä on alkanut olemaan kaupoissa tosi paljon. Minäkin olen iskenyt siihen silmäni, can´t get enough! Tuli ostettua Vero Modasta pinkki jättikokoinen huivikin. :)


Sunnuntaina on tiedossa 60-vuotisjuhlat ja en ole vielä päättänyt, että mitä eksyy päälle. :)

11 kommenttia:

  1. Superihana pinkki paita! Onko se xl-mallistosta, vai ihan "normipuolelta" ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on ostetty H&M+ osastolta, ostin tämän jo ennen joulua. Onkohan näitä vielä liikkeissä? Muistaakseni oli toisissa väreissäkin, ainakin valkoisena ehkä?

      Poista
  2. Toi takki on niin ihana! Ostin samanlaisen mustana :-) Ja kyllä on ollut superhyvä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä ei ollut mustana enää ollenkaan, en kyllä ihmettelekään että kaikki on menneet. Laadukas takki mielestäni ja oli muuten -30% alennuksessa vielä. :)

      Poista
  3. Mä niin tykkään sun blogista! ja vihdoin ja viimein löysin ellokselta Zizzi-merkin ja sellaset mitkä sopivat plus-kokosille! Oon huomannu että plus-kokosenakin voi olla onnellinen:)

    t. vakkarilukijasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilasitko jo jotain Ellokselta? Siellä on tällä hetkellä yksi ihana neule, jossa on pitsiä selässä. Sovitin sitä harmaana Seinäjoen Zizzin liikkeessä ja se väri ei oikein sopinut. Elloksella olisi nyt mustana se ja mietin sen tilaamista. :) Todellakin voi olla onnellinen, vaikka ei olekaan ns. normaalikokoinen. :))

      Poista
    2. Varmaan pistetään huomenna äitin kans tilaus menemään :) siellä on niiiini ihania vaatteita et ei hertsileeri! :)

      Poista
  4. Olen ensimmäistä kertaa blogissasi. Ihanaa, että uskallat rohkeasti esitellä vaatteitasi, vaikka ne ovatkin plussakokoa! Loistavaa! Itsekin käytän zizzin vaatteita, joten samoissa kokoluokissa ollaan.

    VastaaPoista
  5. Heippa Minttu ja tervetuloa! :)
    Saako kysyä, että mitä kautta eksyit sivuilleni? Olisi hauska tietää, että miten ihmiset löytää tiensä tänne. :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos!Jonkun toisen blogin kautta tänne päädyin. Nyt olet omalla blogilistallani ja kurkin tänne heti, kun uusia päivityksiä tulee...ja vähän sillä välilläkin. Minusta on ihana katsella noita sun asu-kuvia. Niistä saa kivasti vinkkejä omaankin pukeutumiseen. Tänään kävin zizzistä ostamassa tuollaisen pitsihelmaisen topin. Ihana!

    VastaaPoista
  7. mistä olet ostanut nuo housut? aivan ihanat <3

    VastaaPoista