lauantai 12. tammikuuta 2013

Meikkipussin päivitystä

Kävin eilen töiden jälkeen jalkahoidossa, haluisin sanoa että oli rentouttavaa mutta totuushan on että kutian jalanpohjista tosi helposti. Se oli suorastaan kidutusta siinä yhdessä vaiheessa mutta ei onneksi koko ajan. :D

Ennen jalkahoitoa ehdin käydä parissa kaupassa täydentämässä kosmetiikkavarastoja. The Body Shopissa oli ihan pakko käydä, kun vartalovoi oli ollut loppu jo muutaman päivän. Ihoni voi niin paljon paremmin, kun käytän TBS:n vartalovoita joka päivä suihkun jälkeen. Ihoni reagoi esim. Lumenen ja Lorealin kropan kosteusvoiteisiin kutiamalla ja pintaan nousi myös näppyjä, onneksi löysin TBS:n tuotteet.

Clarinsin vedenkestävä kajankynä, Diorin luomiväripaletti ja ilmaisnäyte Escadan Cherry in the air. On muuten hyvä tuoksu, aika makea mutta ei kuitenkaan liian.
Kauniit ruskean eri sävyt Diorin luomiväripaletissa.
The Body Shopilta ostin suihkusaippuan, vartalovoin, puffin ja hanskat ihon kuivahierontaa varten.

Posti oli tuonut uuden KG-lehden, jota selailinkin jo heti eilen. Lehdessä oli resepti terveelliseen kanaruokaan, jota pyysin miehen tekemään. Mies meinaa tykkää kauheasti itämaisesta ruosta ja minä en niinkään muttta se resepti oli aika perus, eli ei liian mausteinen tai "outo". :D Söin muuten eilen kaksi salaattia, töissä kanasalaatin ja sitten kaupungilla herkullisen lohisalaatin. Tykkään tosi paljon salaateista mutta itse en niitä haluaisi valmistaa, koska omissa tekeleissä ei aina maut ole ollut kohdillaan..liian tylsiä jotenkin.

Tänään mennään varmaankin miehen kanssa syömään ulos, huomenna tehdään itse lasagnea meksikolaiseen tyyliin.

Ainiin, voisi laittaa pari asukuvaa vielä. Niissä ei ole mitään ihmeellistä, on varmaan täällä nähty jo aiemminkin. :D

Neule - Zizzi, toppi - Zizzi, farkut - Evans

Neule - H&M, toppi - Zizzi, housut - Halens, saappaat - Zizzi

Takki on Flo G. Luulin muuten, että tuossakin takissa oli vetskari rikki mutta ei onneksi ollutkaan, se vaan oli mennyt jotenkin huonosti.
Illalla pitäisi mennä hiihtämään. Mies kävi tänään jo aamusta mutta minua ei urheilut kiinnosta heti aamusta, siivoilin sitten täällä kotona sillä aikaa. Kyllä mies lupasi lähteä vielä illallakin hiihtämään, ihmettelin kyllä. :) KG-lehdessä sanottiin, että peruskuntoa saa tekemällä kävelylenkkejä voimaharhoittelun tai jonkin muun korkeasykkeisen urheilulajin lisäksi. Minä vain pidän lenkkeilyä niin tylsänä lajina, paljon mieluummin menisin salille. Hiihtokin tosin on aika korkeasykkeistä puuhaa, varsinkin minulla. :D Mutta ehkä sitten huomenna lenkille, jos saisin itsestäni sen verran irti.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti