keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Heips kaikki! :)

Nyt otin aikaa postaamisen tekemiseen, vaikka aika onkin kortilla. Tänään olin kotona töiden ja ruokakaupassa käymisen jälkeen kuuden aikaan illalla. Siitä lähtien siivosin raivohullun tapaan, koska täällä oli todella sekaista ja likaista. En ole ehtinyt oikein kotia hoitamaan, kun viime viikonloppunakin lähdettiin ex tempore siellä vanhempieni luona käymässä. Ja mikä kauheinta on kolmen päivän Emmerdalet katsomatta, onneksi ne odottaa kiltisti tuolla digiboksin muistissa. :D

Tulin eilen kotiin Helsingin reissulta, lähdin sinne maanantaina töiden jälkeen junalla puksuttelemaan. Tuo reissu oli ihan puhtaasti "työreissu", eli menin sinne GoSis -raadin tuloksia katsomaan ja kuvauksiin. En ehtinyt käymään kuin pikaisesti Stockalla ennen sulkemisaikaa, Chanelin ripsari menin hakemaan ja sellaisen sain. Hinnat oli tosin taas nousseet, nyt siitä sai pulittaa jo 37,40€. Huh, mikä hinta ripsarista. On se kyllä laadukas tuote, siitä ei pääse mihinkään. Markettien ripsarit ei ainakaan omissa ripsissäni toimi yhtä hyvin, melkein kaikki olen käynyt läpi kyllä. :D

Oli kyllä niin mahtava päivä tiistaina Helsingissä, että oksat pois. Olen niin onnellinen, että pääsin raatiin mukaan ja lopulta vielä kuvauksiin. MTL-Mimmi oli paikan päällä myös ja otti kovasti kuvia sieltä, joten klikkailen tänne linkkiä, kun Mimmi ehtii tekemään meidän päivästä postauksen. :)

Hitsi kun en ole ehtinyt liikkumaan tässä parina viime viikkona, viikonloppuisin ollaan kyllä käyty miehen kanssa hiihtämässä mutta siihen se on sitten jäänytkin. Tarvitsen enemmän tunteja vuorokauteen!  Onneksi huomenna menen iltaan töihin, joten ehdin puuhailla aamupäivällä omia hommia. Se olisikin saavutus, jos saisin raahattua itseni salille tai uimahalliin aamulla. 

Laitetaan tähän loppuun kuva Elvirasta, ihan tuore kuva..aamulla aikaisin otettu. Niin söpösti se katsoo, että onko mamin pakko lähteä. :)


7 kommenttia:

 1. Tulipa tuosta ripsarin hinnasta mieleen, ettei kyllä itsekään raaskisi lancomea käyttää jollei työnpuolesta vään edukkaammin saisi!

  Ps tervetuloa Viking Gracelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, oletko töissä Gracella? :) Mielessä on ehdottomasti tehdä pieni risteily uudella aluksella kevään aikana!

   Poista
  2. Nyt vasta muistin vastailla, mutta juu olen siellä nyt sitten kuukauden töitä tehnyt ja tykkään kovasti.
   Vinkkaahan toki jos olet reissuun tulossa, jos vaikka sattuisin olemaan töissä :)

   Poista
 2. Ihana karvapallo! :D

  Hei, vähän kivalta kuulostaa sun Gosis-reissu! Toivottavasti Mimmi postaa siitä pian! Onkohan teistä Gosis-raatilaisista isompaa juttua missään, olisi kiva lukea, että ketä siihen raatiin kuuluu ja onko teillä kaikilla omat tyyliblogit ym. Varmaan googlaamalla saisin selville, mutten ole ehtinyt aloittaa salapoliisityötä :D

  Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ei taida kenelläkään toisella raatilaisella olla blogia, yhdestä en ole kyllä ihan varma. :)

   Poista
  2. Niin ja oletko nähnyt tämän kuvan? Siinä me kaikki ollaan. :)

   http://www.moretolove.fi/2012/11/gosis-raati-on-kokoontunut.html

   Poista
 3. Kuulostaa kyllä kivalta tuo GoSis-raati. :)
  Tiedän kyllä sen tunteen, kun ei ole ehtinyt siivota ja tuntuu, että paikka on ihan käsiin räjähtänyt... Ei auta muu kuin raivosiivous!

  Oon pidemmän aikaa seurannutkin sun blogias, tykkään kovasti. :) Siksipä päätinkin heittää sulle haasteen, jonka tarkoituksena on tuoda alle 200 lukijan blogeja esille.

  http://teetajataikaa.blogspot.fi/2013/01/sinut-on-haastettu.html

  VastaaPoista