torstai 24. tammikuuta 2013

Kuvia kännykästä

On tullut otettua muutama kuva tuolla minun samsungillani, joita en ole täällä ennemmin julkaissut. Löysin kuvia Leviltäkin..voih, sinne on ikävä.

Leviltä. Eturinteet näkyy tuossa kuvan yläkulmassa. Meidän "mökki" oli ihan tuossa kuvassa näkyvän rakennuksen vastapäätä.

8 km:n hiihtolenkillä otin kuvaa tuosta ihanasta mökistä, oli niin tunnelmallista!

Pimeää siellä oli koko ajan oikeastaan mutta ei haitannut menoa. :)

Kävelykatua, liikkeitä on tuolla aika paljon. Varsinkin turistikamaa myyviä.

Kävin Kivihaan H&M:llä muutama päivä sitten, ostin tuon paidan 7€:lla. :)
Nuo housut eivät olleet hyvät, lahkeet oli ainakin 20cm liian pitkät. :(
Niin ja tässä vielä kuvaa siitä asusta, josta puuttui se vyö. Se meni rikki tämän kuvan ottamisen jälkeen. :(

Sunnantaina on olisi tarkoitus mennä häämessuille, ovat pienimuotoiset varmaankin. Mutta ehkä sieltä jotain ideaa saisi. Oikeasti aika menee kyllä niin nopeaa, että pian häät ovatkin jo ohi. :(

Pian alan katselemaan UMK:n 2. karsintaa. Ihan mielettömän ihana on Great Wide North biisillä Flags. Baarissa tätä bändiä ei kyllä varmaan tulla näkemään, koska pojat ovat suuntautuneet tuonne Gospel maailmaan ehkä enemmän.


Toinen bändi, joka on mielettömän hyvä on mielestäni Arion. Nuoria poikia mutta niin taitavia soittamaan ja tuo laulaja on ihan niin kuin Justin Bieber..Suomi-versiossa vain. :)


Uskon kuitenkin Diandran tai Krista Siegfridsin vievät kuitenkin voiton, ei ollenkaan huonompia vaihtoehtoja nekään.:)

Tähän päättyy lyhyt UMK-katsaukseni. Suurimmalla osalla teistä varmaan tuli ekana mieleen, että mikä ihmeen UMK? :) No... Suomen Eurovision laulukilpailun edustaja löydetään tämän kautta. YleX:llä on hurjasti soitettu ainakin Diandraa ja Kristaa, sellaisia biisejä jotka jää helposti soimaan päähän. 
Olisiko siellä edes yksi lukija, joka olisi kuullut näitä biisejä ennestään? :)


5 kommenttia:

 1. Ihania talvisia kuvia! Kiva tuo sun uusi paita =)

  VastaaPoista
 2. Täällä ainakin yks lukija, joka on noita UMK:n biisejä kuunnellut. Viime vuonna olin paikan päällä finaalissa. En tiedä oonko jotenkin viallinen, koska oon TOSI pettynyt jos voitto menee Diandralle tai Kristalle. Mun mielestä ne on molemmat aika surkeita. Kristan biisi vois olla hyvä, mutta siitä puuttuu jotakin. Se jää jotenkin vaisuksi, sais olla vielä enemmän poppia.

  Omia suosikkeja on Mikael Saari, Rautakoura ja The Great Wide North.
  Jännä nähä kuinka käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jei, en ole yksin tämän asian kanssaa. :) Olisi tosi kiva olla joskus ihan paikalla, kum voittaja valitaan. Kristan esitys oli ihan överi nyt viime torstaina, toivottavasti ei voita. Diandra olisi ihan ok mutta toivoisin kuiten Great Wide North:n voittavan, se on vaan niin hyvä. Olen kuunnellut tuon biisin varmaan jo 50 kertaa. :D

   Poista
 3. Minäkin olen Euroviisuja seurannut pienesta asti. Olen muuten miettinyt, että miksiköhän tuo Suomen edustajan valinta on nykyisin ristitty UMK:ksi...? Jotenkin tulee sellainen fiilis, että Suomen karsinta vedetään nykyisin matalammalla profiililla kuin aikaisemmin. Tosi moni ei tunne koko kisaa eikä miellä sitä, että tätä kautta valitaan se viisuedustaja.

  Minusta Great Wide North on ok esiintyjä ja biisi hyvä, mutta pelkäänpä ettei se oikein jää äänestäjien mieleen viisushow:n hypetyksessä. Itse olen kuullut tuon kappaleen vain muutamia kertoja, eikä biisi/ kertsi vain tahdo jäädä mieleen - vaikka tyylikäs onkin. Minusta se ei vain ole sellainen, joka saisi Euroopan ihmiset ääntestämään. Se on liian "kiva".

  Diandralla olisi potentiaalia esiintyjänä, mutta minusta hänen hidastempoinen kappaleensa on kuolettavan tylsä. Sääli.

  Kristan biisissä on potentiaalia, ja minusta se sopii ehkä parhaiten euroviisuareenalle. Mutta jotain siitäkin kyllä puuttuu. Hänellä on sentään jotain yritystä lavashowsta, joka on suomalaisilla yleensä hävettävän vaisua. Mutta vaarana on, että esitys ei tempaa mukaan, vaan jää korniksi.

  Itse en ole vielä suosikkia löytänyt. Olen ollut kyllä vähän pettynyt tasoon. Sinänsä piristävää, että mukana on paljon uusia esintyjiä, mutta mielelläni näkisin mukana myös muutamia kansallisesti kovia nimiä eli ns. vanhoja kettuja.
  - Hanne-Mari

  VastaaPoista