sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Geelikynnet

Pitikin mennä tekemään muutoksia tämön blogin ulkomuotoon, sain sen nyt sitten ihan sekaisin. Hävisi pari juttua tuolta ja nyt en saa niitä enää takaisin. Asetuksissa ne näkyvät mutta ei blogissa kuitenkaan sitten loppujen lopuksi. Äh, saa nyt olla hetken aikaa rauhassa. Sunnuntai ei muutenkaan ole mennyt putkeen, kun migreeni tuli kylään. On se onneksi pitänytkin taukoa mutta ikävä se on silti aina. Ja tiedän mistä se tuli, epäsäännöllisestä vuorokausi rytmistä. Arkisin menen nukkumaan jo 22 tai 23 aikaan ja herään 5:30. Nyt olen weekendin aikana olen mennyt nukkumaan vasta joskus 01 tai 02 yöllä ja herännyt puoliltapäivin, not good!

Onneksi sain edes geelikynnet tehtyä. Siinäkin meinasi tulla ongelmia, kun uv-lamppu ei aluksi toiminut. Sitä piti vähäsen heilutella, että se lähti käyntiin. :D

Tästä se alkoi.
1. Nail prep, joka laitetaan ensiksi kynsille. 2. Base gel laitetaan toisena, tätä koveteaan uv-lampun alla. 3. Color gel on värillinen lakka, joka minulla on pinkki, myös uv-lampun kovetettava. 4. Top coat on kovettava lakka.
Viilasin kynnet ja tasoitin pinnan bufferilla.
Tästä se alkoi. Oli hieman vaikeuksia kuvata itse ja myös lakata itse.

UV-lamppukin heräsi henkiin..

Kannattaa ottaa sekunttikello, että kynnet ovat oikean ajan uv-lampun alla.

Tässä vaiheessa kynsissä on värilakka, päällyslakka puuttuu vielä.

Ready! :)

Värilakka on tuollainen kimelteleva vaaleanpunainen.
Katsotaan, että kuinka kauan nämä kestävät. Viimeksi kestivät viikon vain, kun kauneusmessuilla tehtiin nämä minulle samoilla aineilla.


4 kommenttia:

 1. Moikka! Mullakin on uv-lamppu kotona ja aina joskus innostun käyttämäänkin :) Jos haluat tehdä lakkauksen normilakoilla (mä en ainakaan ole raskinnut ostaa montaa geelilakkaa!) mutta pidemmän keston niin suosittelen lämpimästi http://www.cesarsshop.fi/cesars-coat-p-871.html Mulla kestää lakkaus reilusti yli viikon, jos laitan ensin ihan tavalliset alus- ja värilakat ja päälle tuon uv-lakan. Ei tarvi kuivatella niin kauaa uunissa käsiä :D Mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 2. Kivat kynnet. :) Ja älä murehdi, noiden ulkoasuasioiden kanssa saa tapella. :) Toivottavasti kuitenkin löydät mieluiset asetukset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule Pipsa auttamaan näissä asetuksissa, osaat varmasti paremmin! :)

   Poista