torstai 3. tammikuuta 2013

Pari ostosta

Kävin tänään  töiden jälkeen Seinäjoen Zizzillä tsekkaamassa alennusmyyntejä. Olin hiplaillut yhtä tunikaa jo aiemmin ja miettinyt, että tuo varmaan sopisi itselleni hyvin mallin ja tyylin takia. En kuitenkaan silloin sovittanut sitä, koska päädyin ostamaan ne Zizzin saappaat. Onneksi en ostanutkaan sitä tunikaa aiemmin, koska se oli nyt ihan hurjassa alessa, alennuksen jälkeen vain 19,95€, wau! Osaan näköjään jo aika hyvin ostaa vaatteita ihan vain sen perusteella, että tiedän mitkä mallit ja värit sopivat itselleni. Tietty aina pitää sovittaa mutta helpottaa kummasti shoppailua, kun tietää edes vähäsen mitä kannattaa sovittaa ja mitä ei.

Tunika, koko M (46/48)
Lisäksi silmiini osui syötävän ihana väri..kesää jo ajatellen. :)

Pitkä toppi, koko M (46/48). Väri on oikeasti vieläkin kirkkaampi!
Nuo Zizzin topit on ihan mahtavaia. Itselläni on näitä pitsisiä toppeja ennestään mustana, valkoisena ja mintun vihreänä. Näistä oli tullut muitakin herkullisia värejä, mm. sinisen violetti. Täytyy varmaan sekin hakea vielä.

Kävin muuten Stockman Beautyssä tuossa pari päivää sitten ostamassa Lancômen putsarin ja YSL:n kulmakynän. Sain kuulla, että jos on ostanut esim. jonkun kalliin kasvovoiteen joka ei sitten olekaan sopinut omalle iholle, jos voide on esimerkiksi aiheuttanut näppyjä. Minullekin on näin joskus käynyt mutta silloin en ole tiennyt, että voiteen voi palauttaa liikkeeseen ja he yrittävät hyvittää sen esim. vaihtamalla toiseen merkkiin. En tiedä, että onko tämä yleinen tapa muissa kosmetiikan liikkeissä mutta näin ainakin Stockman Beautyssä Seinäjoella. Myyjä sanoi, että usein kuulee asiakkaan käyttäneen kalliin kasvovoiteen jalkapohjiin, koska voide ei sopinut kasvoille. :D Onko teillä kokemuksia ostamanne kosmetiikkatuotteen palauttamisesta liikkeeseen sen sopimattomuuden takia?

Yritän viikonlopun aikana keskittyä enemmän blogiin. Voisi muuttaa ulkonäköä ja muutenkin säätää, koska en ole sitä ehtinyt tekemään pitkiin aikoihin. Lisäksi voisin toteuttaa toivepostauksen omasta meikkaamisestani ja ehkä siellä ruudun toisella puolella on lukijoita, jotka ovat kiinnostuneita geelilakkauksen tekemisestä uv-lampulla kotona. Joulupukkihan toi minulle välineet sellaisten kynsien tekoon. :)


6 kommenttia:

 1. Hmm... rupesin miettimään olisinko voinut kenties palauttaa sen Lancômen meikkivoiteen takaisin, kun se väri olikin aivan liian tumma? O_o Noh, mitäpä sitä enää jossittelemaan, äiti varmasti sai siitä ihan hyvän meikkivoiteen itselleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että pystyit sen äidillesi antamaan. Meillä on muuten sama juttu, että oma äitini käyttää tummempaa meikkivoidetta. Helena Rubinsteinilla color clone -sarjassa on aika vaalea sävy, joka voisi sopia sinulle. Minulla on sarjan nro 13 shell ja se on muistaakseni toiseksi vaalein sävy siitä sarjasta. Jos joskus tuo HR lopetetaan, niin sitten minäkin ostan varmaan sitä Lancômen meikkivoidetta, moni on sitä kehunut. :)

   Poista
 2. Mäkin kävin S.joen Zizzillä ostoksilla; eihän noihin alehintoihin pääse edes Kappahl, niin edullisia paitoja sielt löytyi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Zizzin alennusmyyntejä ei kannata missata!! :)

   Poista
 3. Koitin samaa tunikaa Tampereen liikkeessä tänään :) Oli luonnossa vielä kivemman näköinen. Normaalihinnalla oli siellä myynnissä, liikkeillä ilmeisesti eroa mitä alennetaan ja missä vaiheessa. Sinne jäi vielä odottelemaan, mutta mun tuurilla niitä ei sitten enää ole jos hinta putoo ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen liike on oma yksikkönsä, joten niissä on aika erilaista vaatetta sisällä ja myös alennusmyynnit on ihan erilaisia. :D Mutta se onkin kiva juttu, koska jokaisesta liikkeestä voi tehdä mahtavia löytöjä! :)

   Poista