keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kuulumisia

Heissulivei!

Tultiin miehen kanssa justiin hiihtolenkiltä. Mies veti samassa ajassa lenkin 2 krt, kun minä kiersin kerran. Tuo mies menee luistelutyylillä ja minä perinteisellä, että tietty siinä tulee eroa. Mutta onhan se selvää, että miehellä on parempi kunto. :) Latasin Samsungiini uuden treeniohjelman, endomondo nimeltäään jos jollekin tuttu? Mukava saada tietää edes jotain suuntaa esim. kalorikulutuksesta. Kävin eilen myös salilla, vaikka illalla väsytti niin paljon, että meinasi koko sali jäädä väliin. Onneksi sitten menin kuitenkin. Oli vain hassu juttu, kun olin juuri tekemässä käsiä yhdellä laitteella, niin haistoin takanani ihan selvästi popcornin tuoksun. Oli pakko lopettaa liike ja kääntyä katsomaan, että ei kai joku nyt oikeasti tule salille syömään poppareita, jossa tälläinen pikkuinen possukin yrittää treenata. En nähnyt kenelläkään poppareita, olipa hämmentävää. Haju oli tosi voimakas, ehkä joku oli tullu juuri leffasta tai jotain. :D
Katselen juuri tätä Jutan uutta ohjelmaa, jossa ihmiset treenaa itseään pienempään kuntoon. Olisipa kiva, jos minullakin olisi joku neuvomassa ja kannastumassa salilla. Rahallahan sellaisen saa ja olenkin miettinyt, että jos ostaisin pt:n palvelut esim. kuukaudeksi omalta saliltani. Kyllä sitä kai hullumminkin muutaman satasen voisi käyttää?
Tosin tässä on nyt paljon menoja muutenkin, koska tänä vuonna tapahtuu jotain suurta. Olemme menossa nimittäin naimisiin miehen kanssa tänä vuonna. :))

Nyt pitäisi mennä saunaan ja sitten nukkumaan.

Olen pyörinyt nettikaupoissa katselemassa vaatteita, siellä olisi taas paljon kaikenlaista mielenkiintoista. Voisin tehdä kollaaseja, kiinnostaisiko?

Btw, geelilakkaus on kynsistä lähtenyt jo osin. Harmillista, kun näissä kynsissä ei mikään pysy pidempään!


EDIT. Bloggeri teki jotain omiaan ja jouduin poistamaan kokonann yhden kappaleen. En edes muista enää, että mitä siihen kirjoitin, joten poistin sen. Pahoittelut!!

18 kommenttia:

 1. No mie mietin että aika erikoista tekstiä oli ;) t. Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-i, tyhmä bloggeri..tai sitten vika on itse bloggaajassa. :D

   Poista
 2. Voi paljon onnea :) laitathan häävalmistelusta / suunnitteluista blogeja :) t: Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina. Häävalmistelut on aika vaiheessa vielä mutta teen kyllä postauksia aiheeseen liittyen, kun vain saan jotakin aikaseksi. :)

   Poista
 3. Paljon onnea! Olisi kiva saada enemmän tietoa salitreenistäsi, millaista ohjelmaa siis käytät. Ja treenivaatteista olisi myös kiva saada postaus! Kollaasitkin kyllä kelpaa:)

  Kikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kikka. :) Paras olisi, jos voisin ottaa kuvia salilta mutta se on niin vaikeaa, kun siellä on muitakin. :(

   Poista
 4. Oi ihanaa! Toivottavasti blogiin tulee paljon hääjuttuja! :)

  VastaaPoista
 5. Hääjuttuja haluan kanssa lukea paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee niitä jonkin verran mutta en haluaisi kauheasti paljastaa asioita ennen varsinaista päivää, että säilyy yllätys juhlavieraille.

   Poista
 6. No vau, onnea kovasti tulevien häiden johdosta!

  VastaaPoista
 7. ihanaa.. koska teillä on hääpäivä? laita ihmeessä sitten hääsuunnittelujasi tännekin :) Minäkin olen menossa naimisiin tänä vuonna, mutta vasta 31.12.13 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän häät on elokuussa. :) Onnea sinullekin, oletko missä vaiheessa suunnittelussa?

   Poista
  2. Meillä on hyvällä mallilla .. kirkko, juhlapaikka varattuna, puku, kutsukortit ostettuna, osa koristeluista ostettu ja vihkisormus valittu.. :D pitää ajoissa olla asialla ettei tuu kamalaa stressiä sitten lopuksi :D

   Poista
 8. ja vinkkinä (jos satut kaipaamaan) niin dresshope.co.uk sieltä voi tilata edullisesti mittatilaus työnä hääpukuja.. itse ostin ja oikein nätti puku tuli postista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Kävinkin jo katsomassa, oli todella edullisia pukuja. Minun pukua ainakin pitää lyhentää mutta sen ei pitäisi olla iso juttu. :)

   Poista