torstai 28. kesäkuuta 2012

Päivän asuja

Hiphei!

Seuraavaksi esittelyssä pari viimeisintä työasua, eli päivän asua.

Jakku - USA, paita - H&M+, pitkä toppi - Zizzi, caprit - Zizzi
Bolero - Zizzi, tunika - Forvever21+, farkut - Lane Bryant
Huomaatteko, että uusi kaulakoru on päässyt tehokulutukseen? Ostin tämän korun Kicksistä hintaan -70%. Kyllä kelpaa maksaa sellaisia hintoja, eli maksettavaa jäi noin 5€. :)

Huomaa varmaan, että tukka on ollut leikkaamatta viimeiset kaksi kuukautta? Ajattelin, että leikkauttaisin sellaisen tyylin, että sivuilta lyhyemmät siivut. Nythän on toisinpäin, eli edestä pidemmät ja takaa lyhyemmät.

Pitäisi varmaan alkaa etsimään sitä mallia lehdestä jo pikku hiljaa. :)

14 kommenttia:

  1. Hei,ihana tuo Foreverin tunika ja bolero kuin piste iin päälle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa,

      Kiitos! Silloin ekalla Forever21:n reissulla löytyikin jotain mutta nyt oli kyllä huono saalis viime reissulla. :(

      Poista
  2. Oi että kun on kauniita kokonaisuuksia kumpikin. Mistä nuo ylemmän kuvan kengät ovat, ne ovat vallan hurmaavat. Tuo kaulakoru on kyllä kaunis, ansaitseekin olla jatkuvassa käytössä.

    Oikein Aurinkoista viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Dahlia,

      Kengät on Marco Tozzin, eli edulliset tekonahkaiset kengät. En kyllä muista, että mistä olen ostanut. Niissä on kiilakorko, että jaksaa kyllä hyvin kävellä pitempäänkin. :)

      Ihanaa viikonloppua myös sinne! :) Minulla se menee osittain töissä..

      Poista
  3. nappisuoritus jälleen kerran, tuo ylempi on ihanan kesänen ja tyylikäs!

    VastaaPoista
  4. Ihania nää sun asut! <3 Pysyykö sulla oikeesti noi avokassukat jalassa? En oo vielä itse löytänyt semmoisia jotka ei rullaantuisi mulla jalasta pois ensimmäisen askeleen otettaessa... vai onko mulla jaloissa vikaa? :D En pysty pitämään sukkia avokkaissa ja se syö... naista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jenni,

      Olen tehnyt aika paljon tieteellistä tutkimusta avokassukkien suhteen ja nyt olen löytänyt parhaimmat! H&M:n pitsiset avokassukat pysyy parhaiten ja kestää myös pesua parhaiten. Pakkaus maksaa 5,95€/3 paria. :)

      Poista
  5. Tosi kivoja asuja molemmat, osaat kyllä hyvin yhdistellä ja luoda uusia kokonaisuuksia. Minulla on avokassukista samanlaisia kokemuksia kuin Jennillä, oikein mitkään ei pysy kunnolla jalassa vaan rullautuvat kantapään alle. Ehkä pysyisivät jos en ottaisi askeltakaan vaan seisoisin paikallani mutta kai ne kävelyynkin on tarkoitettu. Alehintoja olen käyttänyt minäkin hyväkseni,löytyi viisi paitaa, hiustuotteita, tuoksuja, olohuoneeseen jalkalamppu, kaksi mattoa ja nahkalaukku... Huh! No kaikki tulevat kyllä varmasti käyttöön, ja paitojakin tarvitsee aina, eikö? Hyvää alkavaa heinäkuuta sinulle Satu, blogiasi on kyllä kiva seurata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eve. :)

      H&M:ltä oikeasti löytyy parhaimmat avokassukat, kannattaa suunnata sinne. Eilen viimeksi ostin sellaisen pakkauksen, jossa oli kolme pari, harmaat valkoiset ja mustat. Matsku oli puuvillaista ja sukkien päissä on söpöt rusetit. :)

      Mistä ostit paitoja, olikos hyvässä alennuksessa?

      Hauskaa heinäkuuta myös sinne, tulisipa jo lämpimämpää! :)

      Poista
    2. Hei+Satu%21+Paidat+l%C3%B6ytyiv%C3%A4t+kahdesta+paikallisesta+pikkuliikkeest%C3%A4%2C+ihan+yksityisi%C3%A4+yritt%C3%A4ji%C3%A4%2C+ei+keeit%C3%Aolemolemmissa+on+isoja+kokoja+aina+oa+aina+ollut.+Alennukset+olivat+ihan+kivoja%2C+nelj%C3%A4+lyhythihaista+ja+yksi+pitk%C3%A4hihainen+tuli+ostettua.+T%C3%A4ytyy+viel%C3%A4+kehua+n%C3%A4it%C3%A4+ty%C3%B6asukuviasi%2C+ovat+kyll%C3%A4+kivoja+kokonaisuuksia+kumpikin.+V%C3%A4rit+juuri+sellaisia+joita+itsekin+pid%C3%A4n+paljon.+

      Poista
    3. Tulipa sotkuinen teksti - en ihan noin kirjoittanut, tuli omituista sotkua , en tajua miksi!

      Poista
  6. Tosi tyylikkäitä asukokonaisuuksia molemmat!

    Minä olen nyt inspiroitunut sinun tyylikkäästä Armani clutchista ja olen tilannut Asos-alesta clutchin! :) En ole ennen omistanut clutchia. Minusta ne ovat tyylikkäitä mutta en omasta mielestäni osaa kantaa niitä. Olen aina valinnut käsilaukun, joka pysyy myös olalla. Mutta nyt ajattelin kokeilla miltä clutchin kanssa liikkuminen tuntuu. Toivottavasti ei jää käyttämättä. :)

    Minäkin kävin Body Shopin alessa ja mukaan tarttui sama iso saippuapullo (tosin eri tuoksu). Ja Marimekkoonkin piti päästä. :)

    P.S. Mikä muuten on clutchin suomenkielinen nimi...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Anne B.

      Kiva kuulla, että tykästyit Armanin laukkuuni niin. :) Olisko sille clutchille oma nimitys suomeksi kirjekuorilaukku? Totta se on, että clutch voi olla vaikea käyttää, varsinkin jos menee esim. shoppailemaan. Mutta tuovat niin kivaa piristystä ja vaihtelua olkalaukkujen käyttöön!

      Body Shopin aleja kannattaa hyödyntää, varsinkin se iso suihkugeeli on tosi edullinen ja riittää pitkään. Minä olen käyttänyt jo aika monta pulloa tuota Moringaa, olen kyllä monia muitakin kokeillut. :)

      Poista