sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kollaasi: työpukeutuminen

Tässä hieman virallisempaa pukeutumista työelämään. Jos jakkupuku on pakollinen, mielestäni asu huutaa silloin jotain väriläikkää. Kollaasin tunika voi olla liian räikeä joihinkin työpaikkoihin mutta useimpiin varmaan sopiva. Itse kun käytin jakkupukuja eräässä työpaikassani, niin tykkäsin pitää alla aina hieman pidempiä tunikaa/kauluspaitoja, niin että takapuoli peittyi. Kuinka te koette asian, pitääkö takapuoli saada piiloon?


Tässä kollaasissa taas rennonpaa meininkiä. Todella kaunis nuo tunika mielestäni, siisti mutta kuitenkin siinä on jotain. Neuletakissa on hyvä olla 3/4 hihat, että edes jotakin helpotusta kesäksi. :)


13 kommenttia:

 1. Kiitos! Tuo Evansin kokonaisuus on kyllä niin minua!Erityisesti pidän tuosta tunikasta. Pitääpä heti käydä taas vähän selailemassa Evansin valikoimaa. :)

  Itse olen vasta tutustunut näihin ulkomaisiin nettikauppoihin (juurikin tämän blogin innoittamana), ja erityisen tyytyväinen olen ollut Evansin tuotteisiin. Housuja en ole vielä uskaltautunut tilaamaan, mutta monista yläosista on tullut luottokamoja.Ja oikean koon kun on kerran löytänyt, voi tilailla luottavaisin mielin aina sitä samaa kokoa... Mikään halpa Evans ei kyllä ole, mutta laatuun olen ollut joka kerta tyytyväinen. Kokemuksia on tullut myös Yoursista ja New lookista, mutta niiden joukossa on valitettavasti ollut myös pettymyksiä. Vanhojen kokemusten perusteella alkoi tuossa kollaasisakin heti epäilyttää tuon Yoursin tunikan materiaali, vaikka se toki kuvassa kivalta näyttää. Millaisia kokemuksia sinulla on ollut näistä viimeksi mainituista firmoista ja erityisesti vaatteiden laadusta? Vai onko mulla ollut vain huono tuuri..?

  Hanne-Mari

  VastaaPoista
 2. ....Lisäksi piti vielä sanoa, että ihanan raikas tuo uusi kansikuva! :)

  HM

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa HM,

   Tosi kiva kuulla, että kollaasi innosti sinua! :) Itse olen Evansin kanssa vähäsen hukassa, en oikein tiedä että mikä koko olisi minulle paras nykyään. Evansin laatu on kyllä hyvää, siihen en ole pettynyt koskaan. NewLook ja Yours on kestänyt omassa käytössä ihan hyvin, aina kokoluokitus ei ole mennytt kohdalleen, eli on tullut tilattua liian pientä tai suurta. Ihanne tilanne olisi tietty se, että saisi sovittaa aina paikan päällä. Harmittaa vietävästi, kun Tukholmassa ei ole enää Debenhamsia, josta sai ostaa Evansia. Yhden kerran ehdin siellä käymäään, kunnes se sitten lopetettiin. Evansin housut on hyviä, ihan ne puvun housutkin. Short mitoitus on minulle hyvä, kun pituutta on vain 160cm.

   Oli jo korkea aika tehdä uusi banneri, ihana meri pääsi pääosiin tällä kertaa! :)

   Poista
 3. Kissatkin on kokoa xl :D

  VastaaPoista
 4. Suuri tavoitteeni on aina ollut (ja tulee varmaan aina olemaan) välttää työpaikkoja, joihin pitää pukeutua jollain tietyllä tavalla. En usko pystyväni esim. työskentelemään jakkupuvuissa, enkä ole sellaista koskaan käyttänyt. Tietenkin töihin lähdetään siistinä, eikä missään epämääräisissä remppavaatteissa, mutta kuitenkin arvostan kunnon farkkuja ja t-paitaa, esim. :) Tuo neuletakki muuten houkuttelee ihan hirmuisesti... En oikein omista mitään kesäisempään "kerrospukeutumiseen" sopivaa ja mikäli tuon materiaali on mukavan hengittävää, siinä voisi olla sitä jotakin... Nämä kollaasit on kivoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä, siinä aiemmassa työpaikassa oli aina kauhea miettiminen, että millä saisi vaihtelua pukeutumiseen. Jotenkin jakkupuvut ahdisti, vaikka en niitä aina pitänytkään, varsinkin jos ei ollut sovittuja asiakastapaamisia. Huono puoli oli se, että aina piti olla varautunut asiakastapaamisiin.

   Poista
 5. Meillä onneksi ei ihan pelkkää jakkupukua tarvitse pitää, vaan sen voi hyvin korvata neuletakilla. Värien tosin toivotaan olevan hillittyjä noin kokonaisuudessaan, mutta kyllä niitä väriläiskiäkin sallitaan. Kesällä myös suorat housut ja siisti paita korvaavat jakun tarvetta. Kyllä siihen toimistopukeutumiseen saa vaihtelua aikaan kun eri värisiä paitoja ja huiveja vaan käyttää.

  Kun olin vuosia kaupassa töissä opiskelujen ohessa, niin totuin ajatukseen työvaatteista ja kyllä ne vaan työvaatteina täälläkin palvelevat, kotona sitten vaihdetaan rennompiin, samoin vapaalla pukeutuminen on hyvin erilaista kuin töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuletakit on kivoja pitää, saa paljon vaihtelua asuihin. :)

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Vastasin jo tuohon aiempaan postaukseen, mutta nyt ajattelin kommentoida noita neuleasioita. Usein neuleet ovat pelkkää akryyliä, eikö tämä harmitä/ ärsytä ketään muuta kuin minua. Itse haluaisin neuleiden olevan luonnonmateriaalia, toki seassa voi olla akryyliä, mutta 100% akryylistä en pidä.

  Hauskat nuo ballerinat. Ttse löysin uudelleen espanjalaisen Wonders-merkin ja ostin kahdet ballerinat kerralla: mustat joissa kukkakoriste ja oranssit perusrusetti. Nämä ovat aivan unelmat jalassa pehmeän kumipohjan ansiosta. Töissä meillä muut sovittelivat ballerinojani ja nyt niitä on myös muutamalla muulla eri väreissä. Joku taisi todeta, että ai teillä on tollaiset tiimi-kengät.

  Banneria täytyy myös kommentoida, siitä tuli ihanan kesäinen fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että on kova kysyntä sellaisille neuleille, jotka olisivat muuta kuin akryyliä. Vaatteiden myynnissä meinaa sellaisia tultiin kysymään päivittäin, varsinkin kun yhteen aikaan oli Anttilassa naisten pukeutumisen osastolla töissä.
   Kävin katsomassa Wondersin kenkiä, mistä olet ne ostanut? Tilannut netistä? :)

   Poista
 8. Wondersit ostin Stockalta ja kukalliset ovat Stockan kantiksessa vielä kesäkunnkin, koska ne myytiin toukokuussa niin nopeasti loppuun ja moni halullinen jäi ilman. Helsingissä Wondersia saa myös Ziosta.

  Juhannukseksi matkaan Berliiniin ja aion katsastaa siellä Wondersia myyviä liikkeitä, jos löytäisin sandaalit

  VastaaPoista