keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kuulumisia ja Elviran poseerausta

Taas on muutama päivä mennyt päivittämättä. En ole ottanut asukuviakaan, kun päällä ei ole ollut mitään ihmeellistä. Haaveilen niin paljon Lontooseen pääsemisestä mutta tuskin se toive toteutuu. Olisi niin ihanaa päästä NewLookiin, Evansille ja Yoursille ihan livenä sovittelemaan vaatteita. Miehen kanssa tuossa suunniteltiin pientä reissua ulkomaille mutta se tuskin nyt toteutuu, kun olen töissä koko kesän. Juhannuksena on ihan pieniä pyrähdyksiä lähikuntiin, ei sen kummempaa. Yksi ylimääräinen vapaapäivä on erittäin tervetullut, olen ollut aika väsynyt tämän viikon. Eilen vetelin 3 tunnin päikkärit, hups!

Median viime aikaiset uutisetkin vetää mielen matalaksi, mihin tämä maailma on menossa ja mikä ihmisiä vaivaa?? Kuulin myös entisen työkaverin poismenosta tästä maailmasta ja siitä tuli surullinen olo, koska siitä ei ole pitkä aika, kun viimeksi hänen kanssa juttelin ja nyt hän on poissa.

Meidän kissut on saanut paljon haleja ja rapsutuksia, eläimet osaa lohduttaa. Elvira makoilee nytkin vierelläni ja katsoo niin kauniisti, kun teen tätä postausta. Otin muutaman kuvan. :)
Kissut.

1 kommentti: