tiistai 26. kesäkuuta 2012

Ale ale ale ale ale

On se vaan niin mukavaa, kun ei tarvitse maksaa tuotteesta täyttä hintaa. Olin tänään pyörähtämässä töiden jälkeen kaupungilla. Ostin kaikkea hyödyllistä, mitään tarpeetonta ei tietenkään. :D
Löysin tuon ihanan valkoisen koristeellisen peilin Sisustusliike Onnen sydämestä, aivan ihana. Se pääsee joko makuuhuoneeseen tai sitten tähän olohuoneeseen, tai sitten eteisen lipaston päälläkin sille voisi olla paikka. Noh, pitää kokeilla. Tuo tekokukka on myös samasta paikasta, oli -30%. :)  Tuolla takana kurkkaa vaaleanpunaiset avokassukat, olivat myös -50%. Kesäisin käytän aina tuon tyyppisiä sukkia tai sitten olen ihan sukkia kokonaan.
Korut on Glitteristä, kaikki mukavaan -50% hintaan. Huomasin vasta kotona, että nuo sydän korvikset on klipseillä kiinnitettävät mutta ei se haittaa, hyvin tuntuivat pysyvän korvanlehdissä kiinni.
The Body Shopin tarjouksia pitää hyödyntää aina, kun niiden suurkuluttaja olen. Tuo iso suihkugeeli maksoi muistaakseni vain 10€ ja tuo vartalovoi 12€.

Varasin muuten parturille ajan, kokeilen nyt uutta paikkaa. Pienimuotoista mallin muutosta ajattelin, yritän etsiä lehdistä sopivaa mallia, että olisi sitten mahdollisimman hyvä yhteisymmärrys parturin kanssa. :)

Suunnittelin sellaista, että menen sunnuntaina myymään Vaasan Rantakirppikselle ihan livenä. Teen tällä viikolla aika hirmuisen määrän työtunteja mutta yritän jaksaa nousta tuonne kuitenkin myymään. Ihan hyvää ilmaakin on luvattu, joten sekään ei olisi esteenä. :)

Oletteko jo kuulleet Lovehandlesin uudesta verkkokaupasta?

2 kommenttia:

  1. Ihania aleostoksia olet tehnyt! Aina ne ovat tarpeellisiä vaikka eivät ehkä sillä ostoslistalla ykkösenä olleetkaan ;)

    Lovehandels oli itselleni totaalinen pettymys, olen selvästi tottunut tekemään ostoksiani huomattavasti huokeammalla hinnalla Brittien puolelta, joten tuijotettuani hetken valikoimaa ja hintoja totesin, että antaa ainakin omalta osaltani olla. Etenkin kun eniten kaipaisin nimen omaan saappaita ja muita leveän lestin kenkiä, niin tuosta ei valitettavasti apua ollut.

    VastaaPoista
  2. Lovehandles oli itselleni yllätys, koska en tiennyt niiden olevan noin korkeahintaisia ja toiseksi ne ovat aika juhlavia kaikki. Laatu on varmaan hyvää, kun käsityönä tehdään kaikki. Voisin käydä tsekkaamassa noita ihan livenä, kun olen menossa Helsinkiin parin viikon päästä. :)

    VastaaPoista