tiistai 8. marraskuuta 2011

Uudet hiukset

Uskalsin tehdä sen, hiuksia lähti paljon! Fiilikset on ihan hyvät, vaikka tosi iso määrä hiuksia jäi parturin lattialle.

Otin todisteita! :)

Siinä niitä on..snif.
Tässä uutta tyyliä!
Hiukset on takaa lyhyemmät.
Niin kuin näkyy.  :)
Pää kyllä keveni paljon, jotenkin helpompi olla. Mielenkiintoista itse alkaa tätä tästä muotoilemaan ja kiharrustakin pitää kokeilla  jossakin välissä. :)

Mitäs mieltä, uskallanko kysyä?

5 kommenttia:

 1. Sopii kyllä hyvin, tuosta mallistahan saa vaikka
  minkälaisia kiharajuttujakin :)
  Uskon, että oudon kevyeltä tuntuu, on ihanat!

  VastaaPoista
 2. Kiva uusi tukka sulla! muutenkin tykkään sun blogista. jonkin aikaa oon jo lueskellut, mutta oon vaan niin laiska kommentoimaan.
  terkuin vivian

  VastaaPoista
 3. Täällä uusvanha lukija, silloin tällöin olen käynyt täällä. Oma tukkani oli vuosi sitten samassa kuosissa (nyt kasvatan otsatukkaa taas pois) ja kampaus on HIENO! Siitä saa suoristusraudalla boheemimman ja kihartimella lentävämmän! Hyvä valinta ja sopii sinulle!

  Kiitos muuten kun kirjoitat tätä blogia. Itsekin palluraisena on kiva että joku jaksaa etsiä sopivia vaatteita yms. netistä valmiiksi:)

  Olisi kiva joskus päästä semmoiseen tyylisuunnitteluun, jossa otettaisiin kaikki nämä kilotkin huomioon. Kerran kävin Sokoksen tyylineuvojalla, mutten tullut hullua hurskaammaksi:)

  VastaaPoista
 4. Kivat hiukset, tosin tykkäsin että pidemmät sopivat sinulle enemmän! Blogiasi on kiva seurata, vaikka olenkin vasta 18-vuotias :-) Terveisin Suvi

  VastaaPoista
 5. Anot,

  Kiva juttu, että tykkäätte. On tämä aina sillä tavalla hassun iso juttu itsellekin, vaikkakin kyse on vain hiuksista. :D Kommentoi Vivian vaan useammin, kommentteja on niiiin kiva saada!

  Iiris,
  Kiva, jos voin jotenkin auttaa muitakin näissä pukeutumisasioissa. :) Itselläkään ei ole kovin positiivinen kuva tavaratalojen tyylineuvojista. En pitänyt myöskään yhtään Leenan tyylitiimi-ohjelmasta, minusta siinä puettiin ihan Leena kakkosia koko ajan...

  Ano,
  Mukavaa, että olet löytänyt tiesi tänne. :) Siitä onkin jo yli 10 vuotta, kun itse oli tuossa iässä, snif. :)

  VastaaPoista