keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Kosmetiikan tilaamisesta

Huh, toinen Zumba tällä viikolla nyt käyty tanssimassa ja fiilis on tosi hyvä. :)
Oli muuten pikkuisen outoa äsken pestä näitä lyhyitä hiuksia, tuli sellainen tosi hassu olo.. "näinkö vähän niitä hiuksia on"..Noh, hyvä se vaan on, paljon nopeammin suoriuduin hiusten pesusta. :D

Tilasin tänään kosmetiikkaa Cheapsmellsistä, oli kerta kaikkiaan pakko. Guinotin loistava kosteusvoide on ihan loppu ja muuta en uskalla alkaa kokeilemaan. Tilaamalla Guinotin tuotteita tuolta säästän jotakin 40% hinnassa, ei paha. :) Muistin muuten juuri, että yksi kaverini kysyi koska olen tekemässä tilausta tuonne ja nyt sitten menin unohtamaan koko jutun!! Noh, tilaan ennen joulua tuolta varmasti vielä. :)

Jotain muutakin sinne tilaukseen eksyi...

Orlyn minikynsilakka, noin 4€/kpl
Tigi Goddes shampoo, maksoi 9€.
Sheivaaja Brittien tyyliin, maksoi muutaman euron.
OPIn kynsilakkoja, jotka maksaa Suomessa mansikoita (tämä pakkaus maksoi nyt ainoastaan 12,37€).
Ainakin omasta mielestäni maailman paras pohjustusvoide, maksoi 20,58€. Suomessa ja Ruotsissa tämä maksaa vähintään 30€.
Toivottavasti paketti saapuu pian!! :D

Jos joku muu haluaa mennä klikkailemaan itselleenkin hyviä tuotteita, niin KLIK KLIK!

EDIT. Tuonne oli muuten tullut Guessin koruja ja ne oli myös edullisempia verrattuna Suomen hintoihin. :)

Ps. Lisäilin huuto.nettiin pienen meikkipaketin.

2 kommenttia:

 1. Hei Satu
  Itse olen koukussa CheapSmelliin ja tavaraa tulee tilattua :)Halpaa on ja pienet postikulut. Olen miettinyt GHD rautaa ja nyt mietityttää onkohan siinä samanlainen pistoke kuin meillä? siis että käy myös suomen sähköverkkoon?
  terkuin kaimasi ja innokas lukija Satu

  VastaaPoista
 2. Heippa kaimaseni,

  Itsekin katselin GHD:n rautoja viimeksi. Mielestäni kaikki siellä myytävät raudat on UK-pistokkeella. Mutta jos sinulla on kätevä mies tai olet itse kätevä, niin sen pistokkeen pitäisi pystyä vaihtamaan. Me ostettiin Ebaystä kissakuivurin, johon mies vaihtoi suomi-pistokkeen. :)

  VastaaPoista