torstai 3. marraskuuta 2011

Helsingin ostoksia tarkemmin

Fiilis on nyt parempi kuin tuosta alkuviikosta, tinnitus korvasta on melkein kokonaan hävinnyt ja energiat on taas kohdillaan. :) Olin eilen salilla ja sen jälkeen Zumbassa, teki hyvää. Painonpudotus tosin on nyt jostain syystä tyssännyt, viikonloppujen runsammaat ruokailut näkyvät näköjään heti. :( Mutta tärkeintä on varmaan se oma fiilis, kuin puntarin lukema.

No niin, jos niihin kuviin menisi nyt.


Tässä kuvassa näkyy kolmekin uutta asiaa, kuva on muuten otettu Tampereen Ikeassa, jossa piipahdimme paluureissulla. Laukku on Guessin, se on lainassa äidiltäni. Pitkä neuletakki on uusi, ostin sen Aleksilta. Merkki on Zizzi ja oli taas mukavassa alennuksessa tuokin, -40%. Miksi siellä on muuten melkein koko osasto alennuksessa, ei tosin minun kukkaroa ainakaan yhtään haittaa. Ihmetyttää vaan.
Kolmas uusi asia tuossa kuvassa on valkoinen jättikokoinen neulehuivi. Se on Stockalta Vero Modan osastolta, ollut joka päivä käytössä oston jälkeen! :)

Zizzin neuletakki tarkemmin!
Illan meikki, huomaa irtoripset! :D
Irtoripset vähäsen tarkemmin...tuo kameran laatu taas..huh.


Kävimme Stockmannilla ihastelemassa jouluisia sisustuspuolen asioita, oli kaunista. 

Tälläisen koristesydämen oston ikkunaan Stockan jouluosastolta, pääsee ikkunaan varmaan vasta joulukuun paikkeilla.

Tämän torkkupeiton ostin Ikeasta, tuli tarpeeseen!

Purnukat myöskin Ikeasta.

Keittiön pöytä sai uudet tabletit Hemtexiltä.
Uusia tuikkuja Tiimarista, ihania pallukoita. :)

Sellaisia kuvia reissusta. Ihanaa olla tämä weekend ihan vain kotona. Aion askarrella joululahjoja, tekisi muuten mieli esitellä juttuja, joita teen lahjaksi. Mutta enhän voi sitä täällä tehdä, ettei ylläri mene pilalle. Toivottavasti jutut onnistuvat, otan niistä sitten vaikka kuvia. Lisäksi pitäisi viikonlopun aikana siivoilla, ehkäpä käydä leffassa, salillekin pääsee hikoilemaan kerrankin viikonloppuna.

Onko teillä jo jouluvalmistelut käynnistyneet?? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti