sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Esittelyssä olohuone

Vaihdoin järjestystä olohuoneessa ja nyt täällä näyttää hiukkasen paremmalta. Tosin edelleen ostoslistalla on huomattavasti hienompi sohva, tämä Maskun sohva piti olla hyvä mutta toisin taisi käydä.Tuo pöytä oli alunperin parvekkeella mutta talveksi päätin laittaa sen tuohon. Meidän ostoslistalla on edelleen kunnon pöytä ja ennen kaikkea kunnon sohva!Toivottavasti muodostui jonkinlainen kokonaiskuva meidän olohuoneesta. :) 
Ihanaa, tänään satoi lunta!! Mutta huomenna siitäkin on varmaan muisto vain, kun plussaa ja vesisadetta taas luvattu. Kunnon talvi saisi kyllä minun puolesta tulla jo!

Kävimme tänään äidin ja mummoni kanssa Loirin konsertissa Vaasan kirkossa, oli kaunista. :)

Yritän tässä piakkoin saada aikaseksi askarreltua uuden bannerin, hieman talvisempaa meininkiä. Eilinen päivä meni leipoessa herkullista kinuskikakkua ja pipareita tein myös, ihan alusta asti itse. Tuli muuten hyviä, vaikka ensimmäistä kertaa teinkin. :)

5 kommenttia:

 1. Kaunista, tummanharmaa sohva olisi kova sana :)
  T. Satu

  VastaaPoista
 2. Meillä taitaa olla ihan sama Maskun sohva. Oli kyllä niin kallis (ostin sen sillon kun Maskusta sai S-bonusta et vähän edes hyötyä) ettei ole varaa kyllä vaihtaa varmaan 10 vuoteen. Mut meidän sohva onkin paljon isompi melkeen 3-metrinen. Olisin odottanut kyllä, että sillä hinnalla olisi saanut kunnollisen jousitetun ja jäntevän sohvan:)

  VastaaPoista
 3. Satu,

  Tummanharmaa sohva olisi kaunis mutta ei sopisi meille, koska on kaksi kissaa ja karvat näkyisi niissä heti. Sen sijaa vaaleanharmaata olen ajatellut kovastikin. :D

  Iiris,

  Mekin maksettiin tuosta sohvasta muistaakseni jotain 1200€ ja piti olla hyvä! Tuo kangas on imenyt itseensä kaiken lian ja värin ja pesettäminenkään ei korjaa asiaa. Lisäksi selkätyynyt on menettäneet ihan muotonsa ja sohva on muutenkin ihan kulahtunut, vaikka on vasta meillä ollut reilu 3 vuotta. Niin se varmaan on, että hyvää ja laadukasta sohvaa ei saa alle 3000€ ?

  VastaaPoista
 4. Tykkään kyllä tosi paljon tosta teiän olohuoneesta, kaunis ja avara sisustus, jossa kivoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Dahlia kommentistasi. :)

  VastaaPoista