sunnuntai 16. lokakuuta 2011

It was worth it!

Helsingistä kotiuduttu ja nyt se sitten pukkasi flunssan ja kuumeen päälle. Ihan hyvin jaksoin kuitenkin tepastella kaupungilla 6 tuntia lauantaina ja illalla vielä tietty mentiin Hurtsin konserttia seuraamaan. :D

Hotelli oli tällä kertaa aika luxus, mentiin nimittäin GLO-hotelliin ja oli muuten hieno paikka. Yöpyminen oli yllättäen samoissa hinnoissa, kuin Sokos hotelli Vaakunakin olisi ollut.

Tälläiseltä siellä näytti.


Tämä ei ole mukaan ottamani unilelu vaan ilmeisesti jokaisessa huoneessa olo tälläinen leo vastaanottamassa vieraat. :)
Tuolla kameralle on kyllä tapahtumassa jotain, kun en saa muuta kuin tälläisia rakeisia kuvia ja lisäksi heitti tänään jotain erroria. Luin pokkarikameroista, jotka on kohtalaisen lähellä järkkäriä. Että ehkä sellainen joululahjojen toivomulistalle?

Hurtsin pojat vetivät mahtavan ja tunteikkaan keikan, tykkäsin! Oli kuulemma heidän kiertueen suurin keikka juurikin tuo eilinen.


Asuina ei ollut mitään ihmeellistä, ei kauheasti ehtinyt miettimään asuja lauantaina aamulla, kun flunssa teki tuloaan.

Päällä tutuksi tullut NewLookin röyhelötunika, farkut Evans. Muistin kerrankin pakata mukaan pikkulaukun ja tuota en olekaan pitänyt pitkiin aikoihin. Laukku on joskus tosi kaun aikaa sitten hankittu Aleksilta.
Tämän päiväinen asu oli sekin simppeli.
Ostoksiakin tuli tehtyä sen kuuden tunnin aikana, piti käydä tsekkaamassa uusi Kluuvin kauppakeskus, sieltä löysin Inglotin uusin liike Helsingissä. Ainiin, onnistuin saamaan allergisen reaktion kasvoihini alkuviikosta, luultavasti sain sen siitä uudesta Chanelin eyelineristä. Teen vielä testin, aion laittaa sitä iholle ja katsoa tuleeko siihen jotain ihottumaa. Jouduin olemaan sitten 3 päivää meikkaamatta ja olo tuntui alastomalta! Ja tällä viikolla oli tärkeitä juttuja, joita hoitelin sitten sen alastoman olon kanssa. :D

Tuli ostettua Inglotin ripsientaivutin, kynsilakka huulikiilto ja poskipuna/korustus paletti.

Kluuvissa oli hyviä avajaistarjouksia, esimerkiksi Ingoleteista sain -20% ja The Body Shopin kivipuuterin hintaan 9,90€ -50% alennuksen jälkeen. :)

Zizzin tarjonta tuli myös katsastettua Aleksilla. Siellä tilanne oli muuttunut aikamoisesti, Zizzin vaatteet on siirretty 2. kerrokseen ja aika huonoon paikkaan, sellainen läpikulku paikka. Mutta Aleksi 13 oli kokenut muuten positiivisen kohotuksen rempan jälkeen. Alennettuja Zizzejä löytyi 5.kerroksesta. Ilmeisesti tämä on pysyvä järjestely, kun utelin siitä myyjältä. Sovittelin Zizzin talvitakkeja ja yllätyin positiivisesti kun oikea koko minulle oli M, eli 46/48. Joko ne talvitakit olivat reilumpia mitoituksiltaan tai sitten olen maagisesti laihtunut jo parin Zumba tunnin jälkeen, as if. :D

Tälläisen Zizzin karvaliivin löysin -40% alennuksella Aleksilta. Huomasin vasta tänään, että tuon liivin saa kiinnikin hakasilla, ne oli vaan piilotettu niin hyvin. :D
Tästä tuli nyt vähän tälläinen pidempi postaus. Yritän parannella tätä flunssaa, onneksi on ens viikko syysloma! Huomenna tosin vien molempia kissuja eläinlääkäriin heti aamusta mutta eiköhän se onnistu ihan hyvin.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille! Huomasin muuten,  että muutama uusi lukija oli tullut. So cool! :)


3 kommenttia:

 1. Hauskaa nimpparia Satu!
  Toivottavasti olet jo paremmassa kunnossa! Jos et, niin pikaista paranemista! :)

  Postaus oli kiva ja kauniilta näytit taasen! :)

  KR

  VastaaPoista
 2. Kuvatekstit ovat niin pienellä että joutuu oikein siristämään jotta saa selvän ! :(

  VastaaPoista
 3. Hei KR,

  Flunssa on edelleen päällä ja kuumettakin pukkaa. Mutta huomenna ajattelin mennä käymään tämän asunnon ulkopuolella, ei jaksa enää istua vaan kotona. :) Kiitos taas mukavasta ja tsemppaavasta kommentistasi! :)

  Ano,

  Juu, aika pienet nuo tekstit kyllä ovat. Joudun varmaan taas muuttamaan fonttia, jos en löydä siihen muuta ratkaisua.

  VastaaPoista