tiistai 11. lokakuuta 2011

Pocahontas uudessa paidassa

Tänään lapsetti aamulla sen verran, että päätin laittaa hiukset saparoille. :D Päivän päätteeksi kirmaisin hakemaan Ellokselta saapunutta pakettia. Muistatteko kun aikoinaan haikailin kovasti farkkupaidan/takin perään ja täydellisen yksilön löysin Tukholman Åhlensilta mutta melkein kaikki koot olivat loppuneet. Nyt bongasin Ellokselta Zizzin farkkupaidan ja tilasin sen heti.

Farkkupaita Zizzi, Pitkä toppi Zizzi, Leggarit H&M, Saappaat Evans
Kävin eilen ensimmäistä kertaa siellä Zumbassa ja oli kyllä kivaa vaikka näytinkin varmaan tosi hassulta, kun yritin pysyä mukana liikesarjoissa. Olen sellainen, että juuri kun opin liikesarjan, niin pitäisi olla jo suorittamassa uutta sarjaa. Ehkä se sitten alkaa sujumaan, kun on käynyt enemmän tunneilla. Huomenna menen taas ja nyt kuulemma ohjaajana pitäisi olla koko paikan paras, että sitä odotellassa. :)

Miten päivän tunnit saisi riittämään paremmin? Varmaan yksi ratkaisu voisi olla jättää tv-ohjelmat kokonaan väliin, mutkun en halua :D Digiboxi oli tallentanut Emmerdalen ja Huippikset ja pitihän ne sieltä äsken katsoa ja tässä yrittää blogata samalla. Seuraavaksi pitäisi tarttua imuriin ja sen jälkeen tehdä tämän päiväisen kokouksen pöytäkirja.

Odotan hurjasti viikonlopun Helsingin reissua, sinne on aina niin kiva mennä!!

12 kommenttia:

 1. Itse katselin juuri samaa paitaa Elloksen verkkokaupasta. Malli näyttää kivalta. Nyt kun näin tuon sinun päälläsi, taidanpa minäkin tehdä tilauksen :)

  t. Hanne-Mari

  ps. Noin paksut hiukset näyttävät upeilta myös saparoilla/ letitettyinä!

  VastaaPoista
 2. Koetin kovasti tiirailla, että millaiset nuo saappaat ovat, että ovatko samat kuin omani vai minkälaiset. Rakastuin Evanssin saappaisiin kun menevät meikäläisenkin pohkeestä läpi. Näin kenkäfriikkinä saisiko saappaista lähikuvaa niin voin jatkaa ihailemista :)

  VastaaPoista
 3. Tilasin saman paidan Ellokselta ja oli tosi kiva. Ihanan pehmeää kangasta. Kiva idea sulla toi toppi tuolla paidan alla. Odotan kovasti Zizzin avautumista tänne Oulun seudulle.

  VastaaPoista
 4. Multa on menny kokonaan ohi, että oletko lopettanu Zizzillä? Miksi ihmeessä? Solit ihana myyjä :)

  -m-

  VastaaPoista
 5. Heippa Hanne-mari,

  Vähäsen hienoa, että Yoursin tilaus onnistui. Toista on aina niin mukava auttaa! Ja voin suositella tämän farkkupaidan tilaamista, ihanan pehmeää matskua ja rento päällä.

  Dahlia,

  Kuvassa olevat saappaat ovat ensimmäiset saappaani Evansilta. Jossakin täällä blogissa on varmasti jo kuvia niistä. :) Evansille on taas tullut iso kasa uusia ihania saappaita, ajattelin tilata jotkut karvaiset ja lämpimät talveksi. :D

  Anonyymi,

  Tämä on kyllä pehmeää kangasta, toivottavasti kestää kulutusta! Olisin halunnut tänne paidan alle tosi simppelin valkoisen topin, ilman näitä pitsikoristuksia. Mutta kaapistani sellainen puuttuu, ostoksille siis. :)

  M,

  Kyllä, olen lopettanut Zizzillä heinäkuun aikaan jo. Sanotaanko nyt näin, että syistä en voi julkisesti puhua mutta päätös ei ollut minun. Olisin siis mielelläni jatkanut. :)

  VastaaPoista
 6. Sinulta löytyy aina hyviä vinkkejä sinne sun tänne, joten ajattelin kysyä, että osaatko sanoa mistä löytyisi plussa koon hyviä, paksuja sukkahousuja? Itselläni aina se ongelma ettei sukkahousut istu hyvin ja ne jäävät liian lyhyiksi (osa syy se, että olen pitkä) ja ovat siten epämukavat päällä ...

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, pittääpä ihan vastata noista sukkahousuista että minä oon ostanu KappAhlista tosi hyviä, 54/56-sukkahousuja ja istuu ku toinen iho :)

  VastaaPoista
 8. oukkei.. en ookaan sieltä kattonu :)

  VastaaPoista
 9. Juu, KappAhlista olen minäkin sukkahusut ostanut. Toinen hyvä paikka on Evans.

  VastaaPoista
 10. Hei!
  Minulla on sama Zizzin farkkupaita ja pidän myös kovasti,Seinäjoen Zizzistä on tullut ihan lempikauppani ,siellä on aina kaikkea ihanaa ja tosi mukava palvelu,Kiitos sinulle kun olet aina merkistä puhunut ,sait minunkin mielenkiintoni heräämään ja nyt olen suositellut sitä jo monelle ystävällekin :)!

  VastaaPoista
 11. Oman yrityksen mainostaminen toisen blogissa,
  törkeää!!

  VastaaPoista