torstai 27. lokakuuta 2011

Matkalle

Kuinkahan moni siellä ruudun toisella puolella sanoi juuri äsken, että taasko se lähtee matkalle? :D

Huomenna lähden taas nimittäin Helsinkiin. Onneksi tällä kertaa pääsee ihan auton kyydissä, isälläni on asioita siellä suunnalla. :) En tiedä muista, mutta itse olen aina enemmän pitänyt omalla autolla matkustamisesta, kuin junalla. Tykkään myös itse ajaa autolla, että sekin menee matkustamisen rinnalla. Helsingissä on luvassa The Blankon toiseksi viimeinen keikka Suomessa, ennen ulkomaan keikkoja. :)

Tällä viikolla on pitänyt kiirettä, eilen olin kotona vasta myöhään. Olen käynyt tällä viikolla salilla jo kahdesti ja yhden kerran Zumbassa. On tainnut liikuntakärpänen puraista? Kiitos lukijalleni, joka suositteli salijäsenyyden ostamista, on ollut hyvä päätös.

Olen jo selaillut netistä jouluaiheisia juttuja. Aion vaihtaa jopa jouluverhot, jota en ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Tosin ensiksi pitää ne verhot hankkia! Lisäksi olen nähnyt herkullisia sohvatyynyjä, jotka toisivat joulua kotiimme omalta osaltaan.
Jotex
Jotex


Jotex
Jotex
Hobby Hall
Hobby Hall
Hobby Hall
Hobby Hall
Hobby Hall
Hobby Hall
Tämä seuraava kuva ei liity mitenkään jouluun. Mutta eikö olekin kaunis, hinta vaan kauhistuttaa!!

Zizzi neuletakki Ellos 139,95€

3 kommenttia:

 1. Mulla on tuommoiset peltipurkit joissa on tonttuja! tuli kyl tarpeen jouluna, niihin sai piparit ja tortut :)

  VastaaPoista
 2. Ihania joulujuttuja! Silmiin pisti ensimmäisenä nuo poro-verhot, ihanat!
  Mites, tänäänkö oot vienyt tavaraa kirppikselle vai koska olit niitä viemässä? Kenties vienyt jo aikasemmin? :)

  VastaaPoista
 3. Peltipurkit ovat kyllä söpöt, aina jouluisin on ongelma, että minne ne piparit ja tortut laittaa. :)

  Vein kirppikselle tavarat jo eilen, iltapäivästä kylläkin vasta. Tänään kävin katsomassa tilannetta ja viemässä jotain lisää, niin huomasin omien vaatteiden menneen jo hyvin kaupaksi. Yksi Zizzin tunika taisi olla enää ja yhdet farkut. 38-koon vaatteita siellä kyllä vielä oli. Vien sinne kyllä varmaan vielä jotain omiakin vaatteit, täytyisi vain raaskia karsia rankalla kädellä! :(

  VastaaPoista