sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Cool clothes

Kävin äsken pikaisesti vilkaisemassa Evansia, NewLookia ja Yoursia. Tuli välittömästi pari juttua, jotka mielelläni tilaisin heti!

NewLook
Evans
NewLook
Yours
Yours
Tuo ensimmäinen neule on mielestäni todella samannäköinen kuin Tigerin neule, jota on nähtykin jo monessa blogissa. Laatu on varmaan kyllä ihan eri planeetoilta. Tuo Evansin takki on juuri sellainen, joka puuttuu kaapistani, ihan oikeasti. :) NewLookin toppi on mielestäni todela tyylikäs ja muistelen äidilläni olevan tosi samatyyppinen toppi, joka on hankittu H&M:ltä. Viimeisimpänä oleva Yoursin paita olisi varmasti ihanan rento!

Iskeekö teihin?

5 kommenttia:

 1. IHANA toi musta takki! Tollasen ku sais! :)

  KR

  VastaaPoista
 2. Oh toi New Lookin bling neule on kyllä mahtava, pitänee itsekin vilaista ne läpi.

  VastaaPoista
 3. Oih, ihania vaatteita taas kerran. Onneksi kotona odottaa New Lookin parkatakki jota pääsen keskiviikkona sovittelemaan ja enää kuukausi Lontoon matkaan... Yritän hillitä itseni etten tilaa mitään ennen sitä! Mutta muutaman vaatteen haluan ehdottomasti sovittaa ainakin New Lookilta!
  Kiitos ihanasta blogistasi!

  VastaaPoista
 4. Hei, tällaisia postauksia lisää! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia kommenteista! :)

  En ole vielä tilannut noista mitään mutta varmasti viimeistään joulukuussa tilaan jotain. Yritän tehdä postauksia lisää, kun varmaan ehtisi selailemaan nettikauppoja oikein antaumuksella. :D

  VastaaPoista